ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Του αντιΟλυμπιακου Τσιωλη το...αναγνωσμα....!

Του αντιΟλυμπιακου Τσιωλη το...αναγνωσμα....

19/12/2013

 Τι περιμενεις οταν ο ανθρωπος ειναι αντιΟλυμπιακος και ειναι συνεχεια στην φαπα και στην ξαπλα οπως ολοι οι αλλοι...και σαν παικτης αλλα και σαν προπονητης ο Τσιωλης εχει πικρες εμπειριες απο τον Ολυμπιακο και οπως ειναι λογικο δεν μπορουν να σβηστουν απο την μνημη του οι Θρυλικες φαπες.

Ετσι λοιπον και αυτην την φορα εξεφρασε τις αμφιβολιες του για τα δυο πρωτα γκολ του Ολυμπιακου...για το πεναλτυ πανω στον Μπονγκ, γαργαρα...ουτε λεξη...

Σε αδικησε η διαιτησια παλι ρε Τσιωλη?παλι η παραγκα του Ολυμπιακου εβαλε το χερακι της?

Δεν πειραζει ρε Τσιωλη ετσι μεγαλη προπονητουρα που εισαι , φυγε αγορι μου και πηγαινε στην PRIMIERA DIVIZION η στην  PREMIER LEAGUE καλυτερα εδω στην Super League ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΣΙΩΛΗ τα χαρτομαντηλα δωρο απο τον Πειραια... καλο κλαμα!

 Ιδου τι ειπε παλι ο...σουπερ κοουτς..

Τσιώλης: "Αξίζει περισσότερο σεβασμό ο ΠΑΣ"

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στις κακές διαιτησίες που έχει γενικότερα στα τελευταία παιχνίδια του ο ΠΑΣ, ενώ εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

"Προσπαθήσαμε αυτές τις ημέρες να περάσουμε στα παιδιά να μην σκέφτονται με ποιον έχουν κάνουν, ώστε να αποκτήσουν ψυχολογία για το ματς. Ξεκινήσαμε καλά στην αναμέτρηση προσπαθώντας να εκμεταλλευθούμε τους χώρους στην κόντρα. Τα καταφέραμε, προηγηθήκαμε αλλά η χαμένη φάση του Ίλιτς μας στέρησε ένα ακόμη γκολ πριν το ημίχρονο.

Με τον Στρούνα και τον Βίλα θέλαμε να πιέσουμε τους μέσους του Ολυμπιακού, ωστόσο τα δύο πρώτα γκολ είναι ερωτηματικό και θα θέλαμε να τα ξαναδούμε. Από ότι λένε τα παιδιά στα αποδυτήρια, υπάρχει αμφισβήτηση για τις δύο αυτές φάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο.

Είναι 4 αγωνιστικές τώρα που έχουμε κακές διαιτησίες. Θα πρέπει να σεβαστούν τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήθελα να αλλάξω τα μαρκαρίσματα μετά την είσοδο του Κάμπελ, αλλά δεν πρόλαβα. Έγινε το γκολ πάνω στην αλλαγή. Ήξερα πως είναι ένας παίκτης με πολύ καλή διείσδυση και θα έβαζα επάνω του τον Στρούνα, καθώς ο Ρουμπουλάκου έπαιζε και με κάρτα από το ημίχρονο. Δεν πρόλαβα όμως.

Στον πάγκο σήμερα είχαμε πολλά νεαρά παιδιά, ίσως γι' αυτό φάνηκε να μην έχουμε λύσεις. Σαν πρωτάθλημα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο.

Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως υπάρχει και το Champions League. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου