ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτωσε το κακό…

Τρίτωσε το κακό…

19/12/2013
 
 Δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τώρα στην Ευρωλίγκα πόλο των ανδρών ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 8-12 από την κροατική Πριμόριε Ριέκα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της διοργάνωσης και γνώρισαν την τρίτη τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση, μένοντας χωρίς βαθμό στον όμιλο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 5-3 στις αρχές της δευτέρας περιόδου. Οι Κροάτες με σερί 4-0 βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όμως Βλαχόπουλος και Φουντούλης ισοφάρισαν στη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Ντένες Βάργκα έφερε ξανά τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για να ισοφαρίσει ο Γιάννης Φουντούλης με τον ίδιο τρόπο. Εκεί ξεκίνησε η «κατάρρευση» των «ερυθρόλευκων», με τους Μούσλιμ και Ομπράντοβιτς να δίνουν διαφορά δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους και τον Ντένες Βάργκα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 3-5, 1-2, 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Πρέκας, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 3, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ: Βίτσαν, Ράντου 1, Μπουλιούμπασιτς, Κράπιτς 2, Βάργκα Ντεν. 2, Σούκνο 3, Μούσλιμ 1, Πέτροβιτς, Βάργκα Νταν., Ομπράντοβιτς 2, Σέτκα, Γκαρσία 1, Γελόβινα


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως: «Το παιχνίδι για μένα χάθηκε στον παίκτη παραπάνω. Τα λάθη τιμωρούνται όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες. Παίξαμε με σπουδαίους αντιπάλους, που σε υποχρεώνουν να κάνεις λάθη. Τα παιδιά έπαιξαν όσο μπορούσαν καλύτερα, αλλά αποδείχτηκε ότι κουραστήκαμε στο τέλος και χάσαμε τον αγώνα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου