ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Καρεμπέ: «Στόχος μας ένας διεθνής Ολυμπιακός»

Καρεμπέ: «Στόχος μας ένας διεθνής Ολυμπιακός»

15/12/2013
 
 Μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες και ταλέντα από τις ακαδημίες είναι ο στόχος του Κριστιάν Καρεμπέ για τον Ολυμπιακό. «Γιατί όχι και στα προημιτελικά;», ανέφερε για το Champions League.

Καρεμπέ: «Στόχος μας ένας διεθνής Ολυμπιακός»

Μια ομάδα που θα διαθέτει σπουδαίους ξένους παίκτες και θα ενισχύεται από τις ακαδημίες της οραματίζεται για τον Ολυμπιακό του μέλλοντος ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Μπορείτε να δείτε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που θα είναι στο Μουντιάλ. Στόχος μας είναι ένας διεθνής Ολυμπιακός», δήλωσε στη «Real News» ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ. «Έχουμε εξαιρετικές υποδομές και στρατηγική για να πετύχουμε πολλούς στόχους. Πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα. Το αξίζει όλο αυτό ο Ολυμπιακός. Στόχος μας είναι να έχουμε μεγάλους παίκτες. Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο και προοπτική. Πρέπει να τους δώσουμε τη γνώση για το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό και συζητάμε με τον πρόεδρο, που είναι πολύ ανοιχτός, να καθιερώσουμε μια νέα φιλοσοφία στον Ολυμπιακό. Να δουλεύουμε με τις ακαδημίες. Ο Στορκ είναι εκεί και ο Γεωργάτος ασχολείται επίσης τώρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να δώσουμε στους παίκτες την εμπειρία μας. Οι νέοι παίκτες έχουν κάποια μοντέλα μπροστά τους, τον Γεωργάτο, τον Αμανατίδη… οι παλιοί παίκτες βοήθησαν να γίνει μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια στο Champions League, ο Γάλλος παλαίμαχος μέσος είπε: «Πετύχαμε το στόχο μας κι αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας και όλο το τιμ. Όποιος κι αν έρθει στην κλήρωση, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά. Να προσέξουμε, να προσπαθήσουμε. Να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κάθε πρόβλημα έχει μια λύση. Να το σκεφτούμε και-γιατί όχι;-να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου