ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πειραϊκή «Ναυμαχία»στο «Π. Καπαγέρωφ»

Πειραϊκή «Ναυμαχία»στο «Π. Καπαγέρωφ»

15/12/2013

Πειραϊκή «Ναυμαχία»
Ο τυπικά γηπεδούχος Εθνικός υποδέχεται τον συμπολίτη του Ολυμπιακό στο «Π. Καπαγέρωφ» το μεσημέρι της Κυριακής για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.
Η κυριακάτικη αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά, ολοκληρώνει την 7η ημέρα του Πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών. Το ματς που θα έχει πρώτο σπριντ στις 13:00 το μεσημέρι θα το καλύψει τηλεοπτικά το OTE Sport 4.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην 7η νίκη τους στη διοργάνωση, έχοντας όμως και στο πίσω μέρος του μυαλού τους το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης (21:45) με την Ριέκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός της ομάδας μας Θόδωρος Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Εθνικό τους τραυματίες Χριστόδουλο Κολόμβο, Αλέξανδρο Γούνα και Βαγγέλη Δελακά.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Γιώργος Ντόσκας αναφερόμενος στο παιχνίδι σημείωσε:
«Σε καμία περίπτωση αυτό το ματς δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά πάντα ένας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Εθνικό είναι κάτι σπουδαίο για το άθλημα μας. Πιστεύω θα παίξουμε συγκεντρωμένα και θα πάρουμε εύκολα τη νίκη. Το μυαλό μας δεν το κρύβουμε είναι και στο ματς της Τετάρτης με την Ριέκα στον Πειραιά και θέλουμε πάση θυσία να το κερδίσουμε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου