ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα με τα παιδιά στο Καραϊσκάκη!

Χριστούγεννα με τα παιδιά στο Καραϊσκάκη!

15/12/2013
Ο Λεόνε ντύνεται… Άγιος Βασίλης και προσκαλεί όλα τα παιδιά στο γήπεδό μας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Τα Χριστούγεννα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι… μαγικά και «ερυθρόλευκα» και για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πνεύμα της εποχής προσφέρει πολύ φθηνά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα (την προσεχή Τετάρτη 18/12 και ώρα 19:30) όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν απο 5 ευρώ, ενώ το παιδικό εισιτήριο (παιδιά μέχρι 15 ετών) έχει συμβολική τιμή μόλις 1 €!
Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα βρεθούν στην οικογενειακή κερκίδα, αφού ο Λεόνε θα ντυθεί... Άγιος Βασίλης και θα τους μοιράσει δώρα.
Εκτός απο τα παιδιά της οικογενειακής κερκίδας, ο Λεόνε θα μοιράσει στο ημίχρονο του αγώνα ακόμα περισσότερα δώρα στους θεατές του αγώνα.
Οι τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ είναι 5 €, 10 €, 15 €, 50 € (VIP) & 1€ (παιδικά)!
Η γιορτή αρχίζει στις 18:00 στο Red Store, εκεί που οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να φωτογραφίζονται με τον Λεόνε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Οδηγίες για την αγορά εισιτηρίων
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Δευτέρα 16 /12 με ώρες διάθεσης 12:00-18:00, την Τρίτη 10:00-18:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org<http://www.olympiacos.org/>) από την Δευτέρα 16/12 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου