ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο...Νικόλας απέκτησε την "Κάρτα Φιλάθλου"ΕΣΥ?(video)

Ο...Νικόλας απέκτησε την "Κάρτα Φιλάθλου"ΕΣΥ?(video)

20/12/2013 

"Που είσαι ρε Νικόλα...;". Ο Νικόλας ή αλλιώς Δημήτρης Μαμιός επισκέφτηκε το Μουσείο του Ολυμπιακού στο Καραΐσκάκης για να αποκτήσει την "Κάρτα Φιλάθλου"!
Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το διαφημιστικό σποτ της Τράπεζας Πειραιώς για την πιστωτική κάρτα του Ολυμπιακού, είναι δηλωμένος φίλος του συλλόγου και ένιωσε την ανάγκη να στηρίξει την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Ο "Νικόλας" ξεναγήθηκε στο Μουσείο και στη συνέχεια αφού απέκτησε την "Κάρτα Φιλάθλου" φωτογραφήθηκε στον ειδικό χώρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π με φόντο τις ευρωπαϊκές κούπες του συλλόγου και όχι μόνο.

"Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με έκανε Ολυμπιακό. Από μικρός άκουγα θρυλικές ιστορίες και έβλεπα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση τα κατορθώματα της ομάδας.

Πιστεύω πως όλοι μας οφείλουμε  να υποστηρίξουμε τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού γιατί είναι μόνιμα στην κορυφή και πρέπει να παραμείνουν εκεί.

Ο κόσμος λατρεύει τον Ολυμπιακό και θέλει να τον βλέπει πάντα πρώτο. Σ' αυτή τη δύσκολη εποχή ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον", δήλωσε ο "Νικόλας".


   Τρόποι διάθεσης

Την "Κάρτα Φιλάθλου" η οποία κοστίζει 10 ευρώ και είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου στα εντός έδρας παιχνίδια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπορείτε να την προμηθευτείτε:

A. Μέσω ίντερνετ: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.olympiacos.org<http://www.olympiacos.org/> και πατώντας πάνω στο  banner «ON LINE ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ»,  μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να αποκτήσουν αυτόματα τον αριθμό της Κάρτας Φιλάθλου, με τον οποίο έχουν και τη δυνατότητα αγοράς μέσω internet εισιτηρίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . Η παραλαβή της κάρτας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τα γκισέ εισιτηρίων, γίνεται από  τα γραφεία του Ο.Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά,  προσκομίζοντας υποχρεωτικά το ειδικό απόκομμα που εκδίδεται από την ιντερνετική αγορά της Κάρτας Φιλάθλου.

Β. Στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως εξής, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 17:00,Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 21:00, Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00

Γ. Στα Γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Δ. Στους συνδέσμους της Θύρας 7 στην Αττική και στην επαρχία.

Ε. Τις ημέρες διάθεσης εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» και από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες μπορείτε ν' απευθυνθείτε στην γραμματεία του ΟΣΦΠ και στο τηλέφωνο: 210-4190902-4

Δειτε το backstage πως γυριστηκε το βιντεο με τον Νικολα.... \



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου