ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΔΤ και Nova η τηλεοπτική «μοιρασιά» Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στο «Τοπ-16»

ΔΤ και Nova η τηλεοπτική «μοιρασιά» Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στο «Τοπ-16»

21/12/2013
 
 Χαμόγελα και ικανοποίηση επικρατούν σε ΔΤ και Nova, για το ...δώρο της συμμετοχής Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στον ίδιο όμιλο του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Γίνεται φανερό ότι πέρα απ' τα δύο παιχνίδια, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που θα «μοιραστούν» η ΔΤ και το συνδρομητικό τρομακτικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα παίξουν τον ρόλο τους στην πορεία των «αιωνίων». Και αυτό, βέβαια, αφορά στη Nova που έχει και την συντριπτική πλειονότητα των αγώνων της Ευρωλίγκα.

Αύριο κι' όλας (21/12) οι υπεύθυνοι της Nova και της ΔΤ θα συζητήσουν τον τρόπο που θα συνεργαστούν για το μοίρασμα των μεταδόσεων και εν αναμονή, βέβαια, της εξαγωγής του προγράμματος απ' την Ευρωλίγκα.

Από την περυσινή σεζόν, οι αλλαγές που έκανε η Ευρωλίγκα στην δεύτερη φάση με την ύπαρξη πολλών εξαιρετικά ανταγωνιστικών και «εμπορικών» αγώνων είχαν αποτέλεσμα με τις υψηλές τηλεθεάσεις, τις οποίες ξεκίνησε να κάνει η (τότε) ΕΡΤ απ' το «Τοπ-16» (ως και το φάιναλ-φορ). Ακόμα περισσότερο, το ενδιαφέρον εκτινάσσεται την φετινή σεζόν με την ύπαρξη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στον ίδιο όμιλο της διοργάνωσης.

Τα νούμερα τηλεθέασης που θα κάνει η ΔΤ θα εκτοξευτούν στα ύψη (απ' το ξεκίνημα της σεζόν σημειώνονται εξαιρετικές τηλεθεάσεις) και, βέβαια, η «αιώνια» συνύπαρξη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και για τα δύο κανάλια. Που ελπίζουν η μάχη για την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης να μείνει ...ζεστή ως το τέλος.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου