ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Φήμες για Αυλωνίτη, κοντά σε Πελέ

Φήμες για Αυλωνίτη, κοντά σε Πελέ

21/12/2013
 
Φήμες για Αυλωνίτη, κοντά σε Πελέ
 Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Αυλωνίτης, ενώ οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Πελέ.


Υπάρχουν, όμως, κάποια ανοιχτά θέματα, τα οποία είναι πιθανό να έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ των Πειραιωτών.

Πρώτα από όλα θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις, όπως εκείνη του Μετζανί που δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού στη Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψει και θέμα Εντινγκά.

Εφόσον αποχωρήσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, τότε μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό ο Πελέ, όπως επιθυμούσε ο ίδιος. Στην Κρήτη αναφέρουν πως οι παράγοντες του Εργοτέλη, Δασκαλάκης και Ράλλης, βρέθηκαν στην Αθήνα και συμφώνησαν με τους νταμπλούχους Ελλάδας έναντι 400.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος μέσος δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση – με τη δικαιολογία ότι είναι τραυματίας – και ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι ήταν και εκείνος στην πρωτεύουσα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, στην Ελλάδα επρόκειτο να βρίσκεται από χθες η Ρωσία μάνατζέρ του παίκτη για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνηση του πελάτη της.

Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Τάσος Αυλωνίτης είναι παίκτης του Ολυμπιακού! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε διαψεύσει στο παρελθόν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ και χθες δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, από το «κυανέρυθρο» στρατόπεδο έλεγαν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια!

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμη φορ μέσα στον Γενάρη. Έχει ακουστεί ότι είναι πιθανό να επιστρέψει ο Διαμαντάκος ή να έρθει άλλος εξελίξιμος παίκτης από το εξωτερικό, ενώ υπάρχει η φήμη πως μπορεί να πάει από τώρα στου Ρέντη ο Κολοβός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου