ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι δηλωσεις Μπαρτζώκα και Ούβαλιν για την αναμετρηση

  Οι δηλωσεις Μπαρτζώκα και Ούβαλιν για την αναμετρηση 

 19/12/2013

Μπαρτζώκας: "Οι παίκτες πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς της Πέμπτης (19/12, 19:45) κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα στη Πολωνία, τονίζοντας πως οι παίκτες του οφείλουν να είναι πάντα έτοιμοι. "Η διοργάνωση από μόνη της δίνει κίνητρο", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.
 
Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς της Πέμπτης (19/12, 19:45, Novasports 2) κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Euroleague. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι, ενώ σχολίασε πως η διοργάνωση από μόνη της δίνει κίνητρο σε όλους. Το παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες, αφού ο Ολυμπιακός έχει περάσει ως πρώτος στην επόμενη φάση, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Θέλουμε να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης γιατί έτσι απαιτεί η προετοιμασία μας. Θέλουμε λοιπόν να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε ακόμη μια νίκη ενώ ταυτόχρονα θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας.  Δεν θα έχουμε τον Λο μαζί μας, αλλά έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και παίκτες ικανούς να καλύψουν το κενό του.

Όχι, δεν το βλέπουμε ως προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το ματς με τη Ζιέλονα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική διοργάνωση. Η Ζιέλονα είναι καλή ομάδα, έχει χάσει τρία ματς στο τελευταίο σουτ και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα της. 

Όπως διάβασα και στις δηλώσεις τους είπαν πως έχουν μεγάλο κίνητρο αφού θέλουν να κερδίσουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και εμείς θέλουμε να κάνουμε εμφάνιση ανάλογη με τις απαιτήσεις.

Δεν νομίζω να καταφέρω να πείσω τους παίκτες μου να έχουν κίνητρο επειδή δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ματς. Οι παίκτες πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι. Από μόνη της η διοργάνωση αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες, οπότε δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι παραπάνω" τόνισε ο Έλληνας κόουτς.

Ούβαλιν: "Βραβείο για εμάς ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής της Ζιελόνα Γκόρα σχολίασε πως το γεγονός πως η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό είναι σαν βραβείο για εκείνους. Αποθέωσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης και χαρακτήρισε σούπερ-σταρ τον Σπανούλη.
Ο προπονητής της Ζιελόνα Γκόρα, Μίχαλ Ούβαλιν, σχολίασε πως το γεγονός πως η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό είναι σαν βραβείο για εκείνους. Αποθέωσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης και χαρακτήρισε σούπερ-σταρ τον Σπανούλη, μιλώντας για την μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (19:45, Novasports 3) της Πέμπτης (19/12).

Ο Μίχαλ Ούβαλιν είπε τα εξής: "Πραγματοποιήσαμε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο TOP-16.

Τέλος πάντων, είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που λάβαμε μέρος στην Ευρωλίγκα.

Παίξαμε και θα παίξουμε ξανά απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και αυτό είναι βραβείο για εμάς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ζιελόνα Γκόρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του μπάσκετ.

Θα είναι πολύ όμορφο για τους φιλάθλους μας που θα ζήσουν από κοντά αυτό το ματς.

Θα έχουμε την δυνατότητα να δουν παίκτες σούπερ-σταρ, όπως για παράδειγμα τον Βασίλη Σπανούλη. Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο άθλημα και εμείς δεν θα παραδοθούμε, ούτε θα σηκώσουμε λευκή σημαία στο παρκέ. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου