ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Θα το συζητήσουν…

Θα το συζητήσουν…

17/12/2013
 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία «επιστροφή» για την επίθεση της ομάδας. Τι λέει ο Μίτσελ για τις μεταγραφές.

Θα το συζητήσουν…
Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί στους αγώνες για τη φάση των «16» του Champions League.

Φέτος οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, ύστερα από την αλλαγή που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μέχρι τα παιχνίδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απομένουν δύο μήνες και στόχος είναι να συνεχίσει τον… περίπατο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές για την ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μίτσελ έχει υποστηρίξει ότι δεν χρειάζεται άλλος παίκτης αυτή τη στιγμή, όμως – όπως γράφει και η SportDay – δεν θα απαντούσε αρνητικά στην έλευση ενός μέσου.

Προϋπόθεση για τον Ισπανό προπονητή αποτελεί να αποσυμφοριστεί το ρόστερ, αφού στη μεσαία γραμμή δεν είναι βασικοί οι Εντινγκά, Μασάντο, Γιαταμπαρέ και θα είναι υπερβολή να έχει ο Ολυμπιακός έξι παίκτες για δύο θέσεις (βασικοί οι Μανιάτης, Σάμαρης).

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για επιτελικό χαφ, ο οποίος θα παίζει πίσω από τον σέντερ φορ. Στην άμυνα αναμένεται να φύγει ο Καρλ Μετζανί, αλλά για τη λίστα της UEFA ο Μίτσελ υπολογίζει τον Παπάζογλου.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει μία πιθανότητα τεθεί ζήτημα για μία ακόμη λύση στην επίθεση. Με τον Μάρκο Σέποβιτς να παραχωρείται ως δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Τότε είναι πιθανό να επιστρέψει ο Διαμαντάκος για να δηλωθεί ως γηγενής στα ευρωπαϊκά ματς ή να αποκτηθεί ένας ξένος επιθετικός για να είναι έτοιμος, εφόσον αποχωρήσει ο Κώστας Μήτρογλου το καλοκαίρι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου