ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κι αλλο αφιερωμα η UEFA για τον Θρυλο

Κι αλλο αφιερωμα η UEFA για τον Θρυλο

20/12/2013
Τα αφιερώματα για τον Θρύλο για την πρόκρισή του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δεν σταματούν. Σήμερα ήταν η σειρά της ΟΥΕΦΑ να κάνει ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό που «πέταξε» έξω την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ και συνεχίζει στη διοργάνωση. Κι όπως σημειώνεται, μπορεί το ρητό του Πυθαγόρα (σ.σ.: η αρχή είναι το ήμισυ του παντός) να μην βρήκε άμεση εφαρμογή αλλά είχε έμμεση σχέση με τα κατορθώματα των «ερυθρόλευκων».
Διότι ο Ολυμπιακός έχασε μεν στην πρεμιέρα από την Παρί στο ΝΑΟ, αλλά τα σημάδια από την εμφάνιση, στο πρώτο μέρος ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και αισιόδοξα για τη συνέχεια. Διπλό στις Βρυξέλλες με τον Μήτρογλου να κάνει χατ-τρικ, ισοπαλία στο «Ντα Λουζ» και νίκη με την Μπενφίκα στο ΝΑΟ και παρότι ήρθε η ήττα στις καθυστερήσεις στο Παρίσι, στο φινάλε ο Θρύλος νίκησε 3-1 την Άντερλεχτ και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Καθοριστικό σημείο
Η ισοπαλία στη Λισαβώνα με την Μπενφίκα έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την πρόκριση, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με τον Τσόρι και την Μπενφίκα να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε με τον Καρντόσο. Στο δεύτερο ματς, όμως, ο Ρομπέρτο ήταν απίστευτος και σταμάτησε τους Πορτογάλους, βάζοντας την υπογραφή του στη νίκη 1-0 με το γκολ του Μανωλά. Στον Ισπανό γκολκίπερ υποκλίθηκε ο Ζορζ Ζεσούς, ο τεχνικός των «αετών» της Λισαβώνας.

Ανερχόμενο αστέρα ο Σάμαρης
Από τον Πανιώνιο στο Λιμάνι και από τα ματς της Σούπερ Λίγκα, πρωταγωνιστής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά τα έκανε μέσα σε λίγο διάστημα ο 24χρονος μέσος. Εξαιρετικός μέσος που βλέπει γήπεδο και που να δώσει την μπάλα, αποτέλεσε «κλειδί» στην πορεία του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων.

Το χατ τρικ του «πιστολέρο»
Ο πρώτος Έλληνας παίκτηες που σκοράρει τρία γκολ σε ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Το έκανε στις Βρυξέλλες και ήταν ο ηγέτης του θριάμβου 3-0 στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».

Η δήλωση του Μίτσελ
«Δεν θα κάνω στου παίκτες μου το τραπέζι απόψε. Δεν νομίζω ότι θα κοιμηθώ τα επόμενα τρία βράδια» είχε πει ο Ισπανός μετά το ματς με την Άντερλεχτ, συμπληρώνοντας: «Άξιζαν την πρόκριση, αλλά την νίκη, όμως το έκαναν με τον… δύσκολο τρόπο. Με… γέρασαν 10 χρόνια απόψε!»

Νέα πρόκληση: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Και τώρα σειρά έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι». Αυτή είναι η νέα πρόκληση για τον Θρύλο. Αντίπαλός του μια ομάδα που έχει μόνο νίκες απέναντί του. Στον Ολυμπιακό έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω των αποτελεσμάτων των Άγγλων στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν ξεχνούν ότι η Γιουνάιτεντ παραμένει αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε μια από τις καλύτερες άμυνες στο θεσμό με παθητικό 3 γκολ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου