ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Μιραλάς

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Μιραλάς

Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι παίκτες του Ολυμπιακού. Ήθελε Τζεμπούρ-Φουστέρ, ενώ τώρα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς.
Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας (η Γαλατασαράι πήρε φέτος τον τίτλο), Φενέρμπαχτσε, όπως φαίνεται, έχει βάλει στο μάτι αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ύστερα από το ενδιαφέρον της τόσο για τον Νταβίδ Φουστέρ, όσο και για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, τώρα επιθυμεί την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.
 
Συγκεκριμένα, οι "γείτονες" αναφέρουν πως άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έχει παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια του Ολυμπιακού, έχοντας ενθουσιαστεί με την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς, εκτιμώντας πως θα μπορούσε να συμπληρώσει μία τρομερή επιθετική γραμμή στην Φενέρ μαζί με τους Μούσα Σο (τον πήρε φέτος από την Λιλ) και Ντιρκ Κάιτ (τον πήρε φέτος από την Λίβερπουλ).

Βέβαια, άλλο τι θέλουν οι Τούρκοι και άλλο τι ισχύει. Ο Κέβιν Μιραλάς έχει κλειστό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2014 και η ρήτρα αποδέσμευσης του για όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της φτάνει τα 8.000.000 ευρώ. Να τονίσουμε, βέβαια, πως ο Βέλγος στράικερ δεν είναι προς πώληση, ενώ τις προηγούμενες μέρες φάνηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τς Λιλ, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου