ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αντέδρασε στην πρόκληση της ΕΠΟ!

Αντέδρασε στην πρόκληση της ΕΠΟ! 

11/6/2012

Αποφασισμένοι για ΟΛΑ στο λιμάνι!
Έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε!

Οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν ότι η ανυπαρξία Πιλάβιου και οι προκλητικές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής ξεπέρασαν κάθε όριο και ουσιαστικά προειδοποιούν ότι, αν μέχρι τον αγώνα της Εθνικής μας την ερχόμενη Τρίτη δεν υπάρξει αντικατάσταση του ιατρικού τημ ή μη αναγνώριση των ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΩΝ λαθών τους, τότε θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.


Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως: «Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις»…


Πρώτον επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται.


Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.


Ας αφήσει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο»…



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου