ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παρέδωσε τις κασέτες ο Κούγιας

Παρέδωσε τις κασέτες ο Κούγιας 

09/03/2011

Παρέδωσε τις κασέτες ο Κούγιας (Photo: Action Images)
Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, παρέδωσε στις 12:00 περίπου σήμερα το μεσημέρι, δύο πρωτότυπες κασέτες, συνοδευόμενες από γραπτή απομαγνητοφώνηση ο Αλέξης Κούγιας. Σε αυτές φέρεται να μιλάει ο Αχιλλέας Μπέος, στη μία για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός και στην άλλη για το Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Οι δύο κασέτες του έχουν σταλεί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ενώ για τις υπόλοιπες δηλώνει ότι δεν τις έχει στην κατοχή του, ωστόσο τις έχει ακούσει.
Παράλληλα με την παράδοση των κασετών στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, ο κ. Κούγιας παρείχε και προφορική ενημέρωση για την υπόθεση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Κορρέ.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής θα καταθέσει εκ νέου και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος αναμένεται να τον καλέσει προσεχώς. Ο κ. Σιμιτζόγλου έχει ήδη καλέσει τον Σωτήρη Βοργιά και τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Μετά την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ο γνωστός ποινικολόγος αναχώρησε για την Πάτρα, όπου στις 15:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα προβεί σε αποκαλύψεις. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος θα ειπωθούν πολλά που δεν έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, ενώ θα διανείμει στους Πατρινούς δημοσιογράφους φωτοτυπίες με ολόκληρες τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των δύο κασετών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλέξης Κούγιας παραδέχεται πως οι κασέτες, οι δύο που έχει στην κατοχή του, είναι κατά πάσα πιθανότητα μονταρισμένες καθώς ακούγεται ο ένας εκ των δύο συνομιλητών. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ακούγεται μονάχα ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφέρεται στις αναμετρήσεις Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός.

Αναφερόμενος στο κομμάτι που έχει βγει στη δημοσιότητα, υποστηρίζει ότι είναι μέρος από τη μία κασέτα και μάλιστα λογοκριμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου