ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

SUPER LEAGUE-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LEAGUE-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Σάββατο 12/3

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15, NovaSports 3)

Καθένας με τον… πόνο του! Αντίπαλοι με τελείως διαφορετικές «σκοτούρες», αλλά ίδιο στόχο (το τρίποντο που θα τις ανακουφίσει) τρακάρουν στην Τρίπολη! Εκεί όπου η δεύτερη μόλις νίκη του Αστέρα στο σπίτι του μοιάζει τουλάχιστον απαραίτητη για να συνεχίσει να αναπνέει. Αλλά και εκεί όπου θα βρεθούν… μερικώς οι Βολιώτες -με το μυαλό να ταξιδεύει αναπόφευκτα και στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης



Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 2)

Πάνε… γι’ άλλα! Ο Πανσερραϊκός έχει «καληνυχτίσει» εδώ και καιρό, η Ξάνθη (σχεδόν) επιβεβαίωσε με την Κέρκυρα πως θα πει και του χρόνου «καλημέρα, Superleague» και πλέον το μεταξύ τους ματς μόνο με… «μέρα της κρίσης» δεν μοιάζει. Αν, πάντως, οι Ακρίτες πάρουν την τρίτη νίκη σε πέντε (αήττητες) αγωνιστικές, δεν αποκλείεται να μοιάσει με ευκαιρία για να κοιτάξουν και ακόμα ψηλότερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών


Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 2)

Υπάρχει ζωή και μετά το… Καραϊσκάκη! Στην τρίτη απόπειρα να ξεπεράσει τα συμβάντα στο ντέρμπι -και έχοντας σπαταλήσει τη δικαιολογία στα ματς με Ατρόμητο και Λάρισα- ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου το «3 στα 3» φέτος δεν μοιάζει και τόσο εύκολη υπόθεση, με τη φόρα που έχουν δώσει στον Ηρακλή -τόσο το διπλό στο «Βικελίδης», όσο και το αήττητο σερί έξι αγώνων που συνέχισε εκεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


Κυριακή 13/3

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00, NovaSports 3)

Και τώρα… τρέχουμε! Οι τρεις σερί ήττες του ενός και οι έξι αγώνες χωρίς νίκη του άλλου έκαναν παρελθόν τις… ανέσεις για Εργοτέλη και Ατρόμητο. Κι αν το «στοκ» βαθμών που είχαν φτιάξει οι Κρητικοί πριν τους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τους επιτρέπει να μην ανησυχούν (προς το παρόν), η «βόμβα» του Πανιωνίου σκόρπισε άγχος στο Περιστέρι. Τόσο πολύ που, έστω και… σκέψεις για τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Βόλο μοιάζουν πολυτέλεια από την Κυριακή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Πανιώνιος-Λάρισα (15:00, NovaSports 2)

«Καν’ το όπως εγώ». Αλλά… από την επόμενη βδομάδα! Με τους οκτώ πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές να τον κάνουν από «μελλοθάνατο»… άνετο, ο Πανιώνιος δείχνει το δρόμο στη Λάρισα! Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τους Θεσσαλούς και θέλουν να βάλουν… παρένθεση στην αντεπίθεση που ξεκίνησαν εκείνοι με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν τα καταφέρουν και οι «βυσσινί» πάρουν το πρώτο τους διπλό φέτος, κανείς δεν θα μπορεί να τους απαγορεύσει (βάσιμες) ελπίδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


ΑΕΚ-Καβάλα (17:15, NovaSports 2)

Νίκη και έφυγε για… τελικό! Μετά την εντυπωσιακή τεσσάρα επί του ΠΑΟΚ και πριν τη μεγάλη ρεβάνς μαζί του -για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου- η ΑΕΚ μόνο χαλαρό ματσάκι δεν έχει! Απέναντι σε αντίπαλο φορμαρισμένο (μια ήττα σε επτά ματς) και τον οποίο είναι πολύ πιθανό να συναντήσει στα play off, η «Ένωση» θέλει να επιβεβαιώσει πως (εκτός των νικών) μπορεί να προσφέρει και ωραίο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κέρκυρα-Άρης (17:15, NovaSports 3)

«Μπλέξαμε, Άρη, μπλέξαμε»! Οι ήττες από Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη έφεραν και πάλι κοντά στα «μπλεξίματα» την Κέρκυρα. Αν κάποιος μπορεί να την… καταλάβει, δε, είναι ο Άρης. Ξυπνώντας από το «όνειρο» της Ευρώπης, χάνοντας από τον Ηρακλή και συμπληρώνοντας εννέα ματς με μία (μόλις) νίκη, οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πιο κοντά στη ζώνη, παρά στα play-off. Με τον Σάκη Τσιώλη για πρώτη φορά στον πάγκο, θα προσπαθήσουν να ομορφύνουν τη (μη αντιπροσωπευτική) εικόνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Πρωτάθλημααα! Κύπελλοοοο! Αν υπήρχαν ΚΑΙ οπαδοί του Ολυμπιακού στην «κολασμένη» Τούμπα, έτσι θα πήγαινε η (συνθηματική) ανταλλαγή! Μετά την εμβόλιμη νίκη με τον Εργοτέλη, που διασκέδασε τις εντυπώσεις από τις τέσσερις σερί ήττες, ο «δικέφαλος» (δεν μπορεί να μην) έχει το μυαλό και στη μεγάλη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Αντίθετα, τίποτα άλλο εκτός από το διπλό (που θα προσφέρει μαθηματικά τον τίτλο, αλλά και… εκδίκηση για το Κύπελλο) δεν υπάρχει στο μυαλό των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Κυριακή 20/3 (19:00)

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
Άρης-Πανσερραϊκός
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Ηρακλής-Πανιώνιος
Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου
Λάρισα-Εργοτέλης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου