ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η «Θύρα 4» μιλάει για… καραγκιοζιλίκι στο ΟΑΚΑ με βίντεο!

Η «Θύρα 4» μιλάει για… καραγκιοζιλίκι στο ΟΑΚΑ με βίντεο!

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ, «Θύρα 4», για την βαριά ήττα του «Δικεφάλου» από την ΑΕΚ με 4-0. Οι οργανωμένοι της ομάδας τα βάζουν με τους παίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο.

Η «Θύρα 4» μιλάει για… καραγκιοζιλίκι στο ΟΑΚΑ με βίντεο!
Διαβάστε τι αναφέρεται στο καθιερωμένο σχόλιο τους μετά από τα ματς του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου. Στο κείμενο με τίτλο «ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ», υπάρχει και… έξτρα βίντεο, που το παραθέτουμε στο τέλος.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Η πιο άθλια εμφάνιση της τελευταίας τριετίας είχε σαν αποτέλεσμα να ρεζιλευτούμε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να χάσουμε (μόνο) με 4-0. Η ομάδα δεν είχε κανένα σχέδιο, πλάνο και αγωνιστικό προσανατολισμό και οι παίκτες έμοιαζαν με αδιάφορους τουρίστες που παίζανε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι. Είναι προφανές ότι κάπου μπερδεύτηκαν τα πράγματα και το αγωνιστικό τμήμα νομίζει ότι το πρωτάθλημα είναι απλά μία αγγαρεία που πρέπει να τελειώσει. Επειδή το κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος, δεν σημαίνει πως θα ανεχτούμε να βλέπουμε ένα τσούρμο από ποδοσφαιριστές που περιοδεύουν σε όλη τη χώρα και μας ξεφτιλίζουν διαρκώς.

Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση οφείλουμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη την Τετάρτη, τον Ολυμπιακό μετά και στη συνέχεια να πάρουμε το αίμα μας πίσω στέλνοντας τους κίτρινους παραμυθάδες από την Αθήνα για πρόωρες διακοπές. Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ πριν είναι αργά. Αυτό πάει και για τον κόσμο της ομάδας που με μία μέτρια εμφάνιση (που συνοδεύεται από ισοπαλία ή νίκη) αποθεώνει την ομάδα στο αεροδρόμιο και με μία ήττα την κράζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου