ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μόνο ο Βγενόπουλος απών

Μόνο ο Βγενόπουλος απών 

12/03/2011

Μόνο ο Βγενόπουλος απών 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα είναι, κατά πως φαίνεται, ο μοναδικός απών από το επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα και από την επιβεβαίωση της παρουσίας του σε αυτό από τον Νίκο Ξυλά. Αγεφύρωτες μοιάζουν να είναι οι διαφορές του Mr MIG με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους. Σοβαρότητα θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο σημερινό ματς κόντρα στον Ηρακλή (19:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6).

Οι σχέσεις μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου και αδερφών Γιαννακόπουλων κάθε άλλο παρά φιλικές είναι και, όπως όλα δείχνουν, εξαιτίας αυτών δεν θα στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες του Δημήτρη Γόντικα να δώσουν όλοι οι μέτοχοι το «παρών» στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Μαρτίου. Τα «μαχαίρια» είχαν βγει από πέρσι, όταν ο Παύλος έριχνε σπόντες για τη διοίκηση Πατέρα, αλλά πλέον φαίνεται ότι είναι μία μη αναστρέψιμη κατάσταση όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο τελευταίο Δ.Σ. είπε μπροστά σε όλους ότι «ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας χάρηκαν για την ήττα από τον Ολυμπιακό και δεν είχαν λόγο να έρθουν».

Από την πλευρά του ο Βγενόπουλος σχολιάζοντας το θέμα της παρουσίας του στο ΔΣ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τους Γιαννακόπουλους έπειτα απ' όλα όσα έχουν συμβεί».

Υπογράψτε…

Βλέποντας την κατάσταση αυτή, ο Δημήτρης Γόντικας θέλει να εξασφαλίσει την ευρυθμία της ομάδας για την επόμενη σεζόν και για το λόγο αυτόν θα ζητήσει από τους μετόχους να τοποθετηθούν εγγράφως. Αν δεν γίνει τελικώς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10-12 εκατομμυρίων ευρώ, τότε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα ζητήσει να γραφτεί στα πρακτικά, ότι συναινούν οι μέτοχοι να πάει η ομάδα σε τακτική λιτότητας. Το βασικότερο για τον Γόντικα είναι να ξέρει προς τα πού βαδίζει, ώστε να μπορεί να κινηθεί αναλόγως και σε συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου