ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αρχίζει η προετοιμασία για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα με απουσιες

Αρχίζει η προετοιμασία για  το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα με απουσιες

9 Μαρτίου, 2011

ΑΣΤΕΡΑΣΑρχίζει η προετοιμασία για  το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στα τμήματα του Ερασιτέχνη και αναμένεται να είναι μια καλή ανάσα απομένουν 16 μέρες.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να οροθετηθούν οι ομάδες δράσης, που θα συμπεριλαμβάνουν και αθλητές, αλλά όχι τον Σπύρο Γιαννιώτη και τη Μαριάννα Λυμπερτά.
Στην  πρώτη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ο κολυμβητής του Ολυμπιακού και αρχηγός της ομάδας που θα κυνηγήσει φέτος την κατάκτηση του 52ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, είχε δώσει το «παρών» και είχε δεσμευθεί ότι θα βοηθήσει ως ενεργό μέλος της ομάδας που θα αναλάμβανε να προωθήσει διαφημιστικά τα εγχειρήματα που θα δώσουν οικονομική ώθηση στον Σύνδεσμο, παρ’ όλα θα απουσιάζουν για αγωνιστικούς λόγους.
Ο Γιαννιώτης, μαζί με τη Λυμπερτά και την επίσης «ερυθρόλευκη» Άννα Στυλιανού, θα φύγει την Κυριακή, 13 Μαρτίου, για τη Σιέρρα Νεβάδα και αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα είναι στον Πειραιά. Ο ίδιος δήλωσε στενοχωρημένος, αφού έχασε την ευκαιρία να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη, ωστόσο, όπως τόνισε, «ελπίζω να επανορθώσω αργότερα».
Συνοδοί των τριών κολυμβητών και της Κέλυς Αραούζου, του ΠΑΟΚ, που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα από την οροσειρά της Ισπανίας στις 4 Απριλίου, είναι ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος και ο προπονητής της Λυμπερτά, Μίλτος Κανελλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου