ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Επανέρχεται ο Κέσελ


Επανέρχεται ο Κέσελ

7 Μαρτίου, 2011

κεσελΗ δουλειά δεν σταματάει για τον Ολυμπιακό του Ίβκοβιτς και το θετικό είναι πως στη προπόνηση της Δευτέρας πήρε μέρος και ο Μάρκο Κέσελ! Ο Σέρβος φόργουορντ είχε υποστεί διάστρεμμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας κι έκτοτε έχει χάσει όλα τα παιχνίδια στην Α1 και βεβαίως τα τέσσερα τελευταία στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα. Πλέον στόχος είναι να είναι έτοιμος στη προημιτελική σειρά με τη Σιένα που ξεκινάει στις 22 Μαρτίου, κάτι που θα συμβεί.
Ο 23χρονος άσος τη Δευτέρα «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Βεβαίως δεν θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Ίβκοβιτς μετά το εκτός έδρας ματς με τη Φενέρ, πήρε την απόφαση να τον αντικαταστήσει στην Α1 με τον Γκόρντον. Φυσικά η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας του χάλασε τα σχέδια και χάθηκε τσάμπα η πρώτη από τις δύο αλλαγές που δικαιούται η ομάδα του Πειραιά στο δεύτερο γύρο της Α1.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το μεσημέρι της Τρίτης στο ΣΕΦ κι ακολούθως θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, οπού τη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου