ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα!

Ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα!

Από Gazzetta Team | Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011
Τον... εξομολόγησε και ο Σοφοκλής!
Μετά την εξέταση από τον εισαγγελέα, ο Δαλούκας συναντήθηκε με τον Πιλάβιο, τον οποίο ουσιαστικά «αθώωσε» στην κατάθεση του, όπως και τον Βασσάρα. Η συνάντηση προκαλεί ερωτήματα.
Ο Γιώργος Δαλούκας συναντήθηκε και με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, και φυσικά είναι μία συνάντηση η οποία πρέπει να προκαλεί ερωτηματικά, γιατί η ΕΠΟ είναι εκείνη που τον εξοστράκισε από την διαιτησία.
Να θυμίσουμε ότι στην διάρκεια της σημερινής κατάθεσής του στον εισαγγελέα, ο Δαλούκας ουσιαστικά «αθώωσε» τον Πιλάβιο, όπως και τον Βασσάρα, από αυτήν την ιστορία.
Η συνάντηση, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, έγινε σε δικηγορικό γραφείο, στο κέντρο των Αθηνών, αλλά δεν έχουν προκύψει μέχρι τώρα πληροφορίες για τον λόγο της συνάντησης. Σίγουρα όμως, αφήνει πολλά να αιωρούνται διότι ο Πιλάβιος δεν έχει πάρει επίσημα, προσωπική, θέση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και σίγουρα το ραντεβού τους δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των «θεσμικών» συναντήσεων, ειδικότερα τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου