Θέλετε να βοηθήσω λίγο τη μνήμη των…. Ανεξαρτήτων ΜΜΕ ως προς  το θέμα με τις κασέτες, τους… κοριούς και τους « συνομιλητές » υπενθυμίζω δηλώσεις του κ. Νικου Πατέρα, οι οποίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ έτυχαν ανάλογης προβολής. Πηγή τα πρακτικά του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της 1/3/2010.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1/3/2010

Πατέρας: «Αναγκάστηκα το Δεκέμβριο να πάω να χτυπήσω το θέμα της προεδρίας στη Λίγκα διότι μας πήραν ομάδες τηλέφωνο και μας είπαν «μας ενοχλεί ο Γκαγκάτσης να ψηφίσουμε Παπουτσάκη». Εντός 24 ωρών έβαλα υποψηφιότητα, πάμε στο συμβούλιο και έρχεται ο Κόκκαλης για πρώτη φορά στο συμβούλιο να κοντράρει τη δική μου υποψηφιότητα και κερδίζουμε. Μετά από λίγο καιρό, μου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που μπήκα στη διεκδίκηση της προεδρίας και δεν τον ρώτησα. Και του λέω «ρε συ Γιάννη, την προεδρία της Λίγκας για ποιον την πήρα; Για την Ένωση Εφοπλιστών ή για τον Παναθηναϊκό μας;».

Πατέρας: «Όταν ανέλαβα δεν είχα ούτε ένα τηλέφωνο ενός μάνατζερ που να ξέρει από ποδοσφαιριστές. Δεν γνώριζα κανέναν στην ΕΠΟ, στη Λίγκα, δεν ήξερα καν τι είναι Λίγκα. Δεν είχα καμία σχέση με τη διαιτησία, το παρασκήνιο και ξαφνικά βρίσκομαι απ’ τη μία τον πρώτο χρόνο να κάνω το μαξιλάρι ανάμεσα στους τσακωμούς, που ήταν αυτονόητοι τότε. Υπήρχε ακόμα μια δυσπιστία ανάμεσα στους μεγαλομετόχους. Ταυτόχρονα, έπρεπε να πολεμάω το σύστημα, τη διαιτησία και το παρασκήνιο και να προσπαθούμε να λειτουργήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είχε μεν διευθυντικά στελέχη, τα οποία εξακολουθούν να λειτουργούν άψογα, αλλά απ’ την άλλη μεριά τα διευθυντικά στελέχη δεν ήξεραν ούτε ονόματα συμβούλων ΕΠΟ, ούτε ονόματα διαιτητών ή παρατηρητών, ούτε το παραμικρό. Θυμάμαι σαν τώρα πήρα τον Βαρδινογιάννη όταν άλλαξε η ΚΕΔ και του λέω «Γιάννη, ποιους να προτείνουμε» και μου λέει «δεν ξέρω κανέναν». Και του λέω «ρε Γιάννη, δηλαδή άμα δεν ξέρουμε έναν άνθρωπο, πού πάμε;».

Αλλά και δηλώσεις  ΣΤΟΝ NOVASPORT FM στις 5/7/2010. Απολαύστε:

Πατέρας διαβάζει στον αέρα επιστολές του προς τον Τζίγγερ: «Όταν μετά από δέκα χρόνια παρουσίας σου στην ομάδα δεν ξέρεις κανέναν στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τη διαιτησία, τότε δεν ασχολείσαι με τον Παναθηναϊκό…».

«Εγώ έβγαλα τα κάστανα από τη φωτιά»

Έχει κάποιος να κάνει  σχόλια , μήπως  του προκαλούν αυτές οι  δηλώσεις κάποιες  υποψίες? Αναζήτησαν  ποτέ τα.. κάστανα?

Αυτά και αναμένουμε τη συνέχεια της υπόθεσης « κασέτα» από τους … ειδικούς των ΜΜΕ . Τους ίδιους που είδαν τα «επεισόδια» στο Καραϊσκάκη αλλά τους… διέφυγαν τα επεισόδια με τους 45 τραυματίες στο ΟΑΚΑ!!