ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Διέρρευσε η περιβόητη κασέτα

Διέρρευσε η περιβόητη κασέτα


kaseta kougiasΠριν από λίγη ώρα ανέβηκε σε τοπικό blog του Βόλου, το http://petalovolos.blogspot.com ηχητικό απόσπασμα από τις περιβόητες κασέτες που έχει στα χέρια του ο Αλέξης Κούγιας και σκοπεύει να τις δώσει στη δημοσιότητα σήμερα το μεσημέρι. Η κασέτα που διέρρευσε αφορά το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, το οποίο στιγματίστηκε από το πέναλτι που καταλόγισε ο Γιώργος Δαλούκας υπέρ των «πράσινων».  Το αν αυτός που ακούγεται στο ηχητικό είναι όντως ο Αχιλλέας Μπέος είναι κάτι που μπορεί να συμπεράνει ή όχι ο καθένας από εσάς. Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση:


«Του λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ό,τι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ… Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα… Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.
Μπροστά στην γυναίκα του, του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ… του Δαλούκα. Ότι είσαι μουν…ο! Είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά, αυτό είπα».

Το ηχητικό ανέβασαν κάποιοι και στο youtube:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου