ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες»

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες» 

12/03/2011

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες»
Ότι ο Γιώργος Δαλούκας καταγράφει όλες τις συνομιλίες του τους τελευταίους έξι μήνες, ισχυρίστηκε ο Σωτήρης Βοργιάς, με παρέμβαση του στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως στην εισαγγελία υπάρχει κατάθεση και για απειλή σε πρώην μέλος της ΚΕΔ! Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του, υποστήριξε πως με την τρίτη κασέτα που φημολογείται πως υπάρχει, προστίθενται νέα πρόσωπα στην ιστορία.

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο Σωτήρης Βοργιάς που είναι εκ των καταγγελλόντων και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των κασετών.

Στην ίδια εκπομπή, καταγγέλθηκε πως ο αποκαλούμενος και ως «νέος παραγκάρχης», είχε απειλήσει πέρυσι στην Σπάρτη και το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β’ Εθνική. Μάλιστα, το στοιχείο αυτό φέρεται να βρίσκεται ήδη στη διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και δεν αποκλείεται ο Λάκωνας παράγοντας της διαιτησίας να κληθεί ως μάρτυρας.

Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο το υλικό που έχει στη διάθεση του, ωστόσο δεν θα το κάνει διότι η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει είναι μυστική.

Παράλληλα, ανέφερε πως σε μια τρίτη κασέτα, αντίγραφο της οποίας έχει ακούσει, προστίθενται νέα –κορυφαία στο ποδόσφαιρο- πρόσωπα στην υπόθεση. Στην εκπομπή ειπώθηκε πάντως για άλλη μια φορά, πως υπάρχουν άλλες… 17 κασέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου