ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η μειοψηφία «μπλόκαρε» την αποχή


Η μειοψηφία «μπλόκαρε» την αποχή

9 Μαρτίου, 2011

1Μετά  τα συνεχόμενα κρούσματα βίας το μεσημέρι της Τρίτης (8/3), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. Ωστόσο με δεδομένο ότι έξι από τις 16 ομάδες που συγκροτούν την Superleague, είπαν «όχι» στην αποχή, το αποτέλεσμα είναι ότι αποχή δεν μπορεί να γίνει
Οι  Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Καβάλα, Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιος και υπέρ όλες οι υπόλοιπες, δηλαδή ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Λάρισα, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός. τάχθηκαν κατά της αποχής.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος κάλεσε τους αρχηγούς όλων των επαγγελματικών ομάδων, ωστόσο αρκετοί δεν κατάφεραν να έρθουν, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και ειδικά τη βόρεια Ελλάδα. Ωστόσο το παρών έδωσαν ποδοσφαιριστές και από άλλες κατηγορίες όπως π.χ. κάποιοι παίκτες της Καλλιθέας.
Από τον Παναθηναϊκό το παρών έδωσαν τέσσερις παίκτες, και συγκεκριμένα οι Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Κατσουράνης, ενώ από τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε μόνο ο Νικοπολίδης. Από πλευράς ΆΕΚ, παρέστησαν οι Δέλλας, Σκόκο και Καφές.
Ο  Στέλιος Γιαννακόπουλος αμέσως μετά την σύσκεψη, έστειλε ανοιχτή πρόσκληση στους ποδοσφαιριστές των ομάδων που ψήφισαν κατά της αποχής, ώστε να συνταχθούν μαζί με τους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων, για να απέχουν από τις αναμετρήσεις της 26η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο  Στέλιος Γιαννακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Επειδή το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και απειλείται η ζωή των ποδοσφαιριστών, περιμένουμε τις έξι ομάδες που είναι αντίθετες να συνταχθούν στο  πλευρό μας όπως και την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα να μας στηρίξουν. Είναι συμβολική κίνηση για να ευαισθητοποιούν άπαντες. Τίθεται θέμα ζωής, όχι αποχής. Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε θύματα για να πάρουμε αποφάσεις;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου