ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Φιλικό: ΠΑΟΚ – Πιερικός 1-1 (video)

Φιλικό: ΠΑΟΚ – Πιερικός 1-1 (video)


paok pierikos filiko 1 1 videoΠροβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο 1-1 στο φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό στην Τούμπα, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Valerenga στο Όσλο. Σκόρερ για την ομάδα του Boloni ο Παπάζογλου στο 75΄ ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωνσταντινίδης στο 77.
Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Γεωργιάδης και Lazar, οι οποίοι πήραν από 45 λεπτά. Ο Vierinha δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο. Εκτός ήταν και ο Etto, ο οποίος ανέβασε πυρετό, όπως και οι τραυματίες Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Ivic.


Οι «ασπρόμαυροι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» από τα άκρα, αλλά οι σέντρες τους – ιδιαίτερα του δραστήριου Γεωργιάδη – δεν έβρισκαν στόχο. Παρόλη την υπεροχή των γηπεδούχων, ο Πιερικός άγγιξε πρώτος το γκολ, όταν στο 23΄ Kresic και Cirillo μπερδεύτηκαν στην προσπάθεια του Καλαγκάνη, με τον Μαλεζά να απομακρύνει τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο «δικέφαλος» απάντησε στις ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Τσουκαλά να περνά μόλις άουτ, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επικίνδυνος με τις αλλαγές του Boloni μετά την ανάπαυλα, αλλά δεν έβρισκε στόχο μέχρι το 75΄. Τότε, ο Παπάζογλου με διπλή προσπάθεια μετά την ασταθή απόκρουση που Τσιντότα στο σουτ του Arias έκανε το 1-0, αλλά δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Κατερίνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Κωνσταντινίδη και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 75΄ Παπάζογλου / 77΄ Κωνσταντινίδης
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Kresic (46΄ Χαλκιάς), Lino, Sznaucner (65΄ Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65΄ Savini), Cirillo, Arias, Garcia (46΄ Lazar), Τσουκαλάς (46΄ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (46΄ Μωϋσιάδης), Robert (46΄ Γεωργίου), Αθανασιάδης
Πιερικός: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Perugini, Penta, Γκουγκουλιάς, Κοντέων, Πέτρου, Καλαγκάνης, Κουτσοσπύρος
Δείτε σε video την είσοδο των ομάδων στο ΠΑΟΚ – Πιερικός 1-1 (video)

Eisodos omadwn PAOK- Pierikos by olaPAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου