ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Καμία ανησυχία για Γέστε

Καμία ανησυχία για Γέστε

Δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται πήγες από την Αλ Βασλ και δηλώσεις κάποιους ατζέντη ανέφεραν ότι υπάρχει θέμα με την μεταγραφή του Φρανθίσκο Γέστε στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, τονίζουν ότι ο παίκτης θα έρθει κανονικά την Πέμπτη για να κλείσει και τυπικά στον Θρύλο.
Συναγερμός σήμανε με δημοσίευμα του "sport360.com" το οποίο ανέφερε ότι η Αλ Βαλ περίμενε πρόταση από τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Βάσκου.
"Δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό ή άλλο σύλλογο για τον Γέστε. Η Αλ Βασλ θα αξιολογήσει κάθε προσφορά και θα αποφασίσει εάν συμφέρει και τις δύο πλευρές" φέρεται να δήλωσε, άνθρωπος του αραβικού συλλόγου.

Μάλιστα ο Χαβιέ Ντε Μιγκέλ, ο οποίος παρουσιάζεται ως ατζέντης του πρώην άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε: "Ο Γέστε βρίσκεται ακόμη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δεν υπάρχουν νέα από τον Ολυμπιακό ή άλλους συλλόγους. Σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις, όχι στην παρούσα φάση".

Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr όλα τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς έγκυρες πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνιζαν πως έχουν την διαβεβαίωση τόσο του νομικού εκπροσώπου του παίκτη όσο και του ατζέντη του, ο οποίος είναι ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (και όχι ο Ντε Μιγκέλ) πως ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος και αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Θρύλο.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου