ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.... ΤΟΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ....ΟΤΙ ΘΑΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ !!!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ....
ΤΟΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ....ΟΤΙ ΘΑΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ !!!

Μειώσεις στα διαρκείας της ΑΕΚ

20.07.2011 Το σχέδιο για την επιστροφή των φίλων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το οποίο θα παρουσιάσει στις 13.00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στάυρος Αδαμίδης. Μειώσεις στις τιμές των καρτών διαρκείας και προνόμια! Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.
Μειώσεις στα διαρκείας της ΑΕΚ
Δεν θα είναι μόνο η απόκτηση του Εϊντουρ Γκουντγιόνσεν ένα επιπλέον (και μεγάλο αναμφίβολα) κίνητρο για την αγορά καρτών διαρκείας από τους φίλους της ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να χαράξει νέα τακτική στο συγκεκριμένο θέμα, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινώσει στις 13.00 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης.
Προβλέπονται μειώσεις στις τιμές των διαρκείας (οι οποίες ενδεχομένως θα αγγίξουν το 10-15%, αυτό όμως θα το μάθουμε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ) καθώς επίσης και προνόμια για τους κατόχους που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας με μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ.
Είναι μία παραδοχή ενός σφάλματος το οποίο διορθώνεται καθώς ο συγκεκριμένος (και σημαντικός) αριθμός κατόχων είχε απόλυτα δίκιο να γκρινιάζει και να νιώθει ριγμένος από την αρχική πολιτική που χάραξε η ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα.
Από εκεί και πέρα ο Αδαμίδης θα καταστήσει για άλλη μία φορά σαφές ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ τη χαμένη δυναμική της από το να ενεργοποιηθεί ξανά ο κόσμος της και να επιστρέψει μαζικά στο ΟΑΚΑ. Ο στόχος είναι τα 15.000 διαρκείας, σημαντικά υψηλός αν αναλογιστεί κανείς ότι στην παρούσα φάση η ΑΕΚ έχει πουλήσει περίπου 6.500 κάρτες.
Το αν θα τεθεί θέμα παραίτησης δεν είναι κάτι που μπορεί να προβλέψει κανείς. Ο Αδαμίδης πάντως έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σοφό να επιρρίπτει ευθύνες στον κόσμο, γι αυτό και προσπαθεί να τον προσεγγίσει μιλώντας με αλήθειες για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και παρέχοντας κίνητρα για την υψηλότερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα έσοδα της οποίας η ΑΕΚ θα καταφέρει να αναπνεύσει και να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον της.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου