ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Γέστε: "Στα κορυφαία κλαμπ ο Θρύλος" (VIDEOS)

Γέστε: "Στα κορυφαία κλαμπ ο Θρύλος"

Στην Αθήνα έφτασε ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος τόνισε πως ένας από τους κύριους λόγους που ήρθε στον Ολυμπιακό είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους του με την ερυθρόλευκη, αλλά και τον λαό του Θρύλου. Το RedPlanet.gr ήταν στο "Ελ. Βενιζέλος" και υποδέχτηκε το νέο απόκτημα των πρωταθλητών.
Ο Φρανθίσκο Γέστε προσγειώθηκε στις 15:02 και περίπου στις 15:30 έκανε την εμφάνιση του.





Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βάσκος αναφέρθηκε στην παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο, τονίζοντας πως ο προπονητής των πρωταθλητών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να γίνει κάτοικος Πειραιά.

"Είμαι σε καλή κατάσταση και έχω ήδη κάνει κάποιες προπονήσεις μόνος μου για να είμαι έτοιμος, γιατί ξέρω πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας του. Ένας σημαντικός λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία στο παρελθόν.

Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη.


 
Εγώ ήρθα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ". Στην συνέχεια ο Γέστε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον λαό του Θρύλου: "Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω και εγώ ώστε να συνεχίσουμε να τους δίνουμε χαρά".


 
Ο Βάσκος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να υπογράψει για 1+1 χρόνια στον Θρύλο.


 
Ο 32χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ποντάρει πολλά στην παρουσία του πρώην άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενόψει της νέας περιόδου.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσίαση του Φρανθίσκο Γέστε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου