ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στην Ισπανία ο Ερνέστο

Στην Ισπανία ο Ερνέστο

Δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ταξίδεψε για την Ισπανία προκειμένου να βρεθεί για λίγο μαζί με την οικογένεια του. Διαφορετικό δρόμο από την ομάδα ακολούθησαν και οι Άλμπερτ Ριέρα, Άριελ Ιμπαγάσα και Φράνκο Κοστάνσο.
Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε στις 20:50 της Τετάρτης (20/7) η αποστολή του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο την παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτήν.
Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων, εκμεταλλεύτηκε της ευκαιρία και πήρε το αεροπλάνο για την Ισπανία, προκειμένου να βρεθεί για λίγο μαζί με την οικογένεια του και τα οικεία του πρόσωπα. Ο Βαλβέρδε θα βρεθεί κανονικά στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή (22/7), καθώς πρέπει να αποφασίσει και για της αποστολή που θα πετάξει το Σάββατο (23/7) για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Διαφορετικό δρόμο από την ομάδα ακολούθησαν και οι Άλμπερτ Ριέρα, Άριελ Ιμπαγάσα και Φράνκο Κοστάνσο, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής κατά την επιστροφή από το Μόναχο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου