ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ανακοινώθηκε η αποστολή, εκτός ο Ρόμενταλ!

Ανακοινώθηκε η αποστολή, εκτός ο Ρόμενταλ!

Ο Ντένις Ρόμενταλ "κόπηκε" από την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Έρμελο της Ολλανδίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν. Εκτός έμειναν και οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος.
Χωρίς τον Ντένις Ρόμενταλ θα ταξιδέψει το Σάββατο (23/7) ο Ολυμπιακός για το Έρμελο, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε στα πλάνα του για την επόμενη χρονιά τον Δανό εξτρέμ και ανήμερα των γενεθλίωντου, του ανακοίνωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πως δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών που θα μεταβεί αεροπορικώς (23/7, 10:15) στην Ολλανδία για μια σειρά φιλικών αγώνων με ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος τελικά αποφάσισε να πάρει μαζί του 27 ποδοσφαιριστές, "έκοψε" και τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην Ολλανδία μαζί με την ομάδα θα βρεθεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος πήρε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού μαζί με τους νέους συμπαίκτες του.

Οι 27 παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Βαλβέρδε στο Έρμελο είναι οι εξής: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου