ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ό,τι πει ο Ερνέστο

Ό,τι πει ο Ερνέστο

23/07/2011

 
 
Μετά τα φιλικά της Ολλανδίας και τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη (με την Γουέστ Μπρομ, στις 4 Αυγούστου) θα ληφθούν οι μεταγραφικές αποφάσεις στον Ολυμπιακό. Εάν δηλαδή θα γίνει κάποια κίνηση πέραν των 6 μεταγραφών που έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί ή αν δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ.

Σε αυτό συμφώνησαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη χτεσινοβραδινή συνάντησή τους, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε όπως πάντα το ελεύθερο στον προπονητή της ομάδας να αποφασίσει για τα αγωνιστικά ζητήματα και για το αν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Με λίγα λόγια, τον ενημέρωσε ξανά ότι είναι έτοιμος να ικανοποιήσει οποιαδήποτε μεταγραφική επιθυμία του.

Ο Βαλβέρδε ζήτησε αναμονή και πάγωμα των μεταγραφών μέχρι τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων και θα υπάρξει νέα συνάντηση για οριστικές αποφάσεις στις αρχές του επόμενου μήνα.

Ο προπονητής θα δει πάλι όλο το ρόστερ στα πολλά φιλικά που έχει να δώσει η ομάδα στην Ολλανδία και θα κρίνει αν πρέπει να εισηγηθεί κι άλλη μεταγραφή.

Αλλαγές στο σχεδιασμό θα υπάρξουν φυσικά και αν προκύψει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή της ομάδας τις προσεχείς ημέρες.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου