ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Eξετάζεται ο "φονιάς" Τζον Ντίμπλερ (videos)

Eξετάζεται ο "φονιάς" Τζον Ντίμπλερ (videos)

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου Αμερικανού σουτέρ, Τζον Ντίμπλερ, ο οποίος φέτος έγινε ντραφτ από τους Μπλέιζερς. Πρόκειται για ένα "2αρο3άρι" ο οποίος είναι "φονιάς" από την περιφέρεια, όντας από τους κορυφαίους τριποντέρ (41.5%) στην ιστορία του ΝCAA.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" και του συνάδελφου, Παντελή Διαμαντόπουλου, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου (22/6/1988) Αμερικανού σουτέρ, Τζον Ντίμπλερ. Ο απόφοιτος γκαρντ-φόργουορντ του Οχάιο-Στέιτ, έγινε φέτος ντραφτ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, στον δεύτερο γύρο και στην 51η θέση, αλλά ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί να έρθει στην Ευρώπη.
Ο Τζον Ντίμπλερ είναι στο στυλ του "2αρο3αριού" που ψάχνουν στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο σκόρερ στα χρόνια που αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α. Ο Αμερικανός σουτέρ, μάλιστα, βρίσκεται στην λίστα με τους κορυφαίους τριποντέρ όλων των εποχών στην ιστορία του NCAA, καθώς από το 2007 έως το 2011 σημείωσε 374 τρίποντα στις 900 προσπάθειες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην σχετική κορυφαία 10άδα με ποσοστό ευστοχίας 41.5%.


Η καθαρόαιμη θέση του Τζον Ντίμπλερ είναι εκείνη του σούτινγκ-γκαρντ, αλλά ο 23χρονος Αμερικανός μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στο στο "2", όσο και στο "3". Ο παίκτης προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του εξετάζεται "ζεστά". Άλλωστε, πρόκειται για έναν σουτέρ "φονιά" ειδικά από την περιφέρεια και στον Πειραιά έψαχναν για έναν "δεινό εκτελεστή" με έφεση στο τρίποντο, με τον παίκτη να χαρακτηρίζεται για την γρηγοράδα του στο να  "πυροβολεί" δίχως δισταγμό ή δεύτερη σκέψη.
 

Ο μπασκετμπολίστας είναι γέννημα-θρέμμα του Οχάιο Στέιτ και πήγε μάλιστα και στο ομώνυμο κολέγιο της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του κολεγίου καθώς αποφοίτησε έχοντας σημειώσει 3.208 πόντους (!), ξεπερνώντας παλαιότερους γνωστούς απόφοιτους και πλέον NBAers όπως τους Τζίμι Τζάκσον (2.328), Τζέιμι Μπάτλερ (2.412), Μπομπ Χίγκινς (2.438), Τζέρι Λούκας (2.438) και Λεμπρόν Τζέιμς (2.646).

Ο ύψους 1.98 γκαρντ-φόργουορντ, Τζον Ντίμπλερ, έχει ως χάι-λάιτ στην καριέρα του το ότι σημείωσε 10 σερί (!) τρίποντα (10/12) σε έναν αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος, γεγονός ρεκόρ στην ιστορία του ΝCAΑ. Το κασέ του παίκτη είναι προσιτό -χαμηλό- και κυμαίνεται στα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην πειραϊκή ΚΑΕ. Η διοίκηση αναμένει την απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον εντυπωσιακό Αμερικανό σουτέρ και εφόσον ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "ανάψει" το πράσινο φως για την συγκεκριμένη περίπτωση, η διοίκηση θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του.

Ο τριποντέρ Τζον Ντίμπλερ εν δράσει:



Το 10 σερί τρίποντα του Αμερικανού σουτέρ:

Jon Diebler Breaks single game 3 point record vs... by Zamponakos

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου