ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Τοτσέ(ρεις) μ' αρέσεις


Τοτσέ(ρεις) μ' αρέσεις

Ο Τοτσέ θα είναι ο αντικαταστάτης του Σισέ στην επίθεση του Παναθηναϊκού και ορισμένες ομοιότητες του με τον Γάλλο πρώην επιθετικό του "τριφυλλιού" είναι ...γαργαλιστικές! Το RedPlanet.gr έψαξε το παρελθόν του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των πρασίνων και ανακάλυψε τις λεπτομέρειες από το "καυτό" του ντεμπούτο με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ μεταγράφηκε στην Λάτσιο και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νικολά Βερντού ή αλλιώς Τοτσέ.
Ο Ισπανός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Β', έπαιξε ένα ματς με την πρώτη ομάδα των "ροχιμπλάνκος" και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα των Νουμάνθια, Χέρκουλες, Βαγιαδολίδ, Αλμπαθέτε και Καρταχένα, με την οποία είχε και την πιο παραγωγική διετία στην καριέρα του με 35 γκολ σε 74 εμφανίσεις. Οι ομοιότητες του με τον προκάτοχο του στον Παναθηναϊκό, Σισέ, είναι ...γαργαλιστικές και δεν αφορούν τα αγωνιστικά τους χαρίσματα αλλά τα ...εξωαγωνιστικά.

Ο Γάλλος πρώην στράικερ του "τριφυλλιού" ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένος να δείξει όχι μόνο τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και τις στιλιστικές του ...απόψεις. Η εμφάνιση του με την "μάξι" μαύρη φούστα του στα βραβεία του περιοδικού "Status" έγινε αφορμή για ποικίλες συζητήσεις και μάλλον όχι άδικα, ενώ στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης" είχε τρυφερούς διαλόγους με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του ματς.


Ο Τοτσέ που επιλέχθηκε από την διοίκηση του ΠΑΟ για να αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στη γραμμή κρούσης των πρασίνων, όπως φαίνεται έχει περίεργες τάσεις και μια "καυτή" ...γνωριμία με τον Πάμπλο Άλφαρο, τον "παιχνιδιάρη" στόπερ της Σεβίλης την 5ετία 2000-05. Στο ντεμπούτο του με την φανέλα των "ροχιμπλάνκος" την περίοδο 2003-04 ο τότε 20χρονος Τοτσέ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον γοητευτικό, άγριο και με "φιλικές" διαθέσεις, κεντρικό αμυντικό των Σεβιγιάνων, ο οποίος θέλησε να δείξει στον νεαρό αντίπαλο του τις ...τρυφερές κινήσεις που συνήθιζε να χρησιμοποιεί όταν αντιμετώπιζε φέρελπις και πολλά υποσχόμενους επιθετικούς.

Έτσι λοιπόν ο Άλφαρο σε κάποια φάση του αγώνα αποφάσισε να μαρκάρει στενά και από ...πίσω τον Τότσε και με μια κοφτή και γρήγορη κίνηση, έχωσε τα δάχτυλα του στα ...οπίσθια του άβγαλτου ακόμη κυνηγού της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Τοτσέ δεν αντέδρασε, προφανώς επηρεασμένος από το ΣΟΚ της πρώτης φοράς, ενώ μετά τη λήξη του ματς εμφανίστηκε σκεπτικός, χωρίς διάθεση για πολλά σχόλια. "Μόνο μπερδεμένος" είχε δηλώσει τότε ο επιθετικός των "ροχιμπλάνκος" στο "guardian.co.uk", ο οποίος μάλλον βρισκόταν σε σύγχυση σχετικά με το αν ήταν θυμωμένος από το γεγονός ή του είχαν δημιουργηθεί δεύτερες ...σκέψεις.

Οι πληροφορίες του RedPlanet.gr, οι οποίες αναφέρουν πως από εκείνη την ημέρα και μετά ο Νικολά Βερντού τραγουδούσε "Τοτσέ(ρεις) μ' αρέσεις..." δεν έχουν διασταυρωθεί ως αυτή την ώρα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου