ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Ετοιμοπόλεμος" ο Φετφατζίδης

"Ετοιμοπόλεμος" ο Φετφατζίδης

Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τέθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του RedPlanet.gr στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και οι δύο Σκανδιναβοί, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ. Το RedPlanet.gr ήταν το μοναδικό διαδικτυακό ΜΜΕ που έδωσε το "παρών" στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Δείτε πέντε αποκλειστικά βίντεο.
 Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο "Φέτφα" έλαβε μέρος σ' όλες τις ασκήσεις, δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Την ίδια ώρα, καλύτερα αισθάνεται ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα.


 
Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι σήμερα προπονήθηκαν για μία ώρα περίπου υπό βροχή. Το μενού περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις με μπάλα, όπως "κορόιδο", αλλά βελτίωση της φυσικής κατάστασης.





Κέφια είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος έκανε τον τερματοφύλακα στο κέντρο του γηπέδου μόλις ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.



Νωρίτερα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ είχε κάνει την αρχή, με τους ερυθρόλευκους να σουτάρουν και ο Σουηδός στόπερ να προσπαθεί να αποκρούει.


 
Τέλος, η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Ζέεφελντ, θα μεταβεί στις 2 το μεσημέρι στο Μόναχο και στις 18:45 (ώρα Ελλάδας) θα πετάξει για Ελλάδα. Την Πέμπτη (21/7) οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής (22/7) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Σήμερα το πρωί (10:00 τοπική ώρα), πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στο Ζέεφελντ η οποία περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Η ομάδα αναχωρεί το απόγευμα από το Μόναχο για την Αθήνα και το Σάββατο θα ταξιδέψει για την Ολλανδία όπου σε διάστημα επτά ημερών θα παίξει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου