ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Θα παλέψουμε για τίτλους»-«Μεγάλος παίκτης» (video)

«Θα παλέψουμε για τίτλους»

22/07/2011
«Θα παλέψουμε για τίτλους»
Την κατάκτηση τίτλων με τον Ολυμπιακό έθεσε ως στόχο ο Φραν Γέστε, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους Πειραιώτες. Χαρακτήρισε βήμα παραπάνω στην καριέρα του τους «ερυθρόλευκους» και αναφέρθηκε στην προοπτική συμμετοχής στο Champions League.
«Μεγάλο παίκτη» τον χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Tον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες. Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πω το "ναι". Θα μπορούσα να είχα έρθει και πέρσι, αλλά επέλεξα να κάτω κάτι άλλο στην καριέρα μου», είπε αρχικά ο Γέστε και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Είναι μια σημαντική χρονιά για την ομάδα, αφού θα συμμετάσχει στο Champions League. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και θα πρέπει να παλέψουμε για τους τίτλους. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να δουλέψω διότι ξέρω πολύ καλά πως οι στόχοι κατακτώνται μέσα από πολύ δουλειά».

Όσο για το στιλ παιχνιδιού που προτιμά, σχολίασε: «Μου αρέσει με το παιχνίδι μου να δημιουργώ ευκαιρίες και προοπτικές στους συμπαίκτες μου».


«Μεγάλος παίκτης»

22/07/2011
«Μεγάλος παίκτης» 
Με θερμά λόγια καλωσόρισε τον Φραν Γέστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κατά την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «ερυθρολεύκων», ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε λόγο για ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή. «Θα δούμε...», ανέφερε, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για νέα προσθήκη στο ρόστερ των πρωταθλητών.

«Θέλω να καλωσορίσω τον Γέστε στην ομάδα μας. Είναι μεγάλος παίκτης, με σπουδαία καριέρα και πιστεύω ότι μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακού έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Χρειάζεται πολύ δουλειά και φέτος. Οι κόποι της προετοιμασίας και συνολικά η δουλειά που γίνεται θα φανούν στο γήπεδο. Φαβορί δεν υπάρχουν. Όπως βλέπετε όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά από τους ποδοσφαιριστές. Η λέξη φαβορί για μας δεν υπάρχει», ήταν τα λόγια του. Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση εξήγησε πως «ο Ολυμπιακός ξεκινά αύριο το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα θα δούμε…».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου