ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Στο χέρι μας είναι»

«Στο χέρι μας είναι»

22/07/2011
«Στο χέρι μας είναι» (Photo: Action Images).
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία και να φέρουν τον Ολυμπιακό ένα βήμα πριν τους ομίλους του… Europa League εμφανίζονται οι παίκτες του Χάβι Γκράθια, μετά την ιστορική πρόκριση στον γ’ προκριματικό σε βάρος της Ραντ (1-0 στην Σερβία, 1-1 χθες στον Βόλο).


«Στο χέρι μας είναι», σχολίασε ο Παύλος Μητρόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στην Ντίφερντανζ που είναι το επόμενο εμπόδιο. «Νιώθω τυχερός, θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος», είπε για το κερδισμένο στοίχημα να βρίσκεται από τα 21 του στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο νεαρός μέσος:

-Για την αγχωτική πρόκριση: «Η Ραντ δεν είναι μια εύκολη ομάδα. Οι Σέρβοι ξέρουν μπάλα. Αμυνόμασταν συνεχώς μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό το γκολ το θεώρησα καλό, διότι αυτόματα με τη σέντρα πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού, πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και ευτυχώς ήρθε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε. Γενικά αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι όχι απλά δεν αγχωθήκαμε, αλλά κυριαρχήσαμε. Φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε».

-Για την επόμενη αντίπαλο και τις δυνατότητες της ομάδας: «Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, η Ραντ είναι πολύ καλύτερη από την Ντίφερντανζ. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είναι στο χέρι μας τώρα πια. Η ομάδα μας είναι ίδια με πέρυσι. Έχουν έρθει κάποια παιδιά που θα βοηθήσουν. Πέρυσι πήραμε πολλά παιχνίδια στην κόντρα. Αυτό που θέλει να περάσει ο κ. Γκράθια είναι να έχουμε εμείς την κατοχή να παίρνουμε περισσότερες πρωτοβουλίες».

-Για την απουσία ελληνικού στοιχείου: «Το να παίζουν μόλις δύο Έλληνες προκαλεί άσχημη εντύπωση. Οι ξένοι που έχουμε στην ομάδα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, πολύ καλά παιδιά, αλλά δεν είναι ωραίο να βλέπεις τόσο λίγους Έλληνες. Εγώ αισθάνομαι τυχερός. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω, έχω πολλά να βελτιώσω και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Έχω στόχους στην καριέρα μου. Μαθαίνω πολλά από τον Άλβαρεζ, είναι ο πιο παλιός και με έχει βοηθήσει αρκετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου