ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Περνάει σήμερα!

Περνάει σήμερα!

21/07/2011
Περνάει σήμερα! 
Να ολοκληρώσει αυτό που… άρχισε, στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Europa League, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στη Ραντ. Οι Βολιώτες καλούνται (21:00/ΝOVAΣΠΟΡ FM 94,6/www.sport-fm.gr) στη χειρότερη περίπτωση να υπερασπιστούν τη νίκη τους, 1-0, από το πρώτο παιχνίδι και να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάτι τέτοιο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στόχος των παικτών του ο Χάβι Γκράθια ο οποίος σε δηλώσεις του στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου προανήγγειλε ότι σκοπός είναι η πρόκριση αλλά μόνο μέσω μιας νέας νίκης.

«Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί η Ραντ θα παίξει επιθετικά. Είναι δυνατή ομάδα, με καλή κυκλοφορία και παίκτες νεαρούς σε ηλικία, που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση, τρέχουν πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω και τους φίλους της ομάδας που μας είχαν ακολουθήσει και στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς», τόνισε ο Ισπανός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Ουμπίντες.

«Δεν είναι πολύ σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά θέλει 2 εβδομάδες για να γίνει εντελώς καλά. Δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω μια συμμετοχή κι επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη. Πάντως, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να διαφοροποιήσουμε το σύστημά μας», κατέληξε.

Τουλάχιστον μια αλλαγή θα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου στην 11άδα σε σύγκριση με την αναμέτρηση στη Σερβία. Ο Μπρέσκα θα μεταφερθεί στο άκρο από τον άξονα και τη θέση του πίσω από τον Μαρτίν θα πάρει ο Ακόστα. Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα αντί του Μητρόπουλου θα παίξει ο Νταρμπιόν.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου