ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Σπανούλης: "To καλύτερο δυνατό για την Εθνική"

Σπανούλης: "To καλύτερο δυνατό για την Εθνική"

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας συγκεντρώθηκε στο ΟΑΚΑ και αναχώρησε με προορισμό το Καρπενήσι με σκοπό να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. "Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική", τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.
Οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ το πρωί (09:30) της Τετάρτης (20/7) για να αναχωρήσουν από εκεί με προορισμό το Καρπενήσι. Εκεί θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι διεθνείς, όπως και κάθε χρόνο. Στους αθλητές της προεπιλογής βρίσκονται και τρεις αθλητές του Ολυμπιακού, οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας.
Ο 29χρονος γκαρντ, των ερυθρολεύκων, έκανε δηλώσεις στο ΟΑΚΑ, σχολιάζοντας τα εξής:
"Σίγουρα η προετοιμασία δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Είτε λείπω εγώ είτε ο Διαμαντίδης η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί και αυτό είναι ο στόχος μας και φέτος. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να πάρουμε μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012. Είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε αθλητή. Εξι εβδομάδες τώρα ξεκουράστηκα έκανα κάποιες θεραπείες και είμαι έτοιμος για την εθνική".

O νυν τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Ηλίας Zoύρος, σχολίασε το εξής: "Δεν υπάρχει άγχος. Κάνουμε μία καινούργια αρχή και θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση με την έναρξη της προετοιμασίας. Πρώτα πρέπει να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα γιατί έχουμε νέα παιδιά και στην συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να είμαστε θα κάνουμε αυτά που πρέπει και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη χημεία στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και πάρα τις απουσίες πρέπει να δούλέψουμε όπως εμείς ξέρουμε".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου