ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Φιλικό με Γαλατασαράι στις 17 Αυγούστου στο Φάληρο

Φιλικό με Γαλατασαράι στις 17 Αυγούστου στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Γαλατασαράι ώστε οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν στις 17 Αυγούστου σε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα, Γαλατασαράι, ώστε οι δύο σύλλογοι να αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα την 17η Αυγούστου (ημέρα Τετάρτη) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Παράλληλα, "κλείστηκε" και φιλικός αγώνας στην Τουρκία, το επόμενο καλοκαίρι.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Μετά από επαφή της Διοίκησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την αντίστοιχη της Γαλατασαράι, αποφασίστηκε η διεξαγωγή δύο φιλικών παιχνιδιών μεταξύ των ομάδων. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 17 Αυγούστου 2011 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί του χρόνου το καλοκαίρι, στην έδρα της τουρκικής ομάδας, καθώς δεν υπάρχουν φέτος άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής".

Πρόκειται για τον 9ο αγώνα φιλικό αγώνα που θα δώσουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, με την αρχή να γίνεται στις 19 Ιουλίου (19:30) με το ματς με την Πολόνια. Στις 24 Ιουλίου (20:00) οι ερυθρόλευκοι θα συγκρουστούν με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ στις 26/7 (20:00) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Βέρντερ Βρέμης. Στις 30 Ιουλίου (20:30), οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την Μπρέντα, ενώ στις 31/7 (14:00) θα παίξουν με την Χέρενφεϊν.

Στις 4 Αυγούστου (σ.σ.: η ώρα διεξαγωγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή) θα έρθει στην χώρα μας για να αναμετρηθεί με τον Θρύλο στο "Ναό", η Γουέστ Μπρομ, ενώ στις 7 Αυγούστου (20:45), οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στην Ιταλία για να αγωνιστούν κόντρα στην Κατάνια. Στις 13 Αυγούστου (σ.σ.: η ώρα διεξαγωγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή) ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου