ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η χαρά του Ιμπαγάσα (VIDEOS)

Η χαρά του Ιμπαγάσα (VIDEOS)

Δείτε επτά αποκλειστικά βίντεο από την μοναδική προπόνηση της ημέρας στο Ζέεφελντ. Η χαρά του Ιμπαγάσα και η φανέλα του Πάντελιτς. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του RedPlanet.gr, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Η κάθε προπόνηση είναι διαφορετική και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι όσοι βρισκόμαστε καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο του Ζεεφελντ. Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (13/7), δεν είδαμε οικογενειακό διπλό, αλλά οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν τόσο στην αντοχή όσο και στην κατοχή μπάλας και το πρέσινγκ.
Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η μοναδική προπόνηση της Τετάρτης (13/7), καθώς το απόγευμα οι παίκτες του έχουν ρεπό, ήταν ιδιαίτερα δυνατή και περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και κατοχής της μπάλας.

Αρχικά, υπό τις οδηγίες του Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Μία άκρως ενδιαφέρουσα άσκηση από τον Ισπανό γυμναστή. Μπορείτε να τη δείτε στα τρία βίντεο που ακολουθεί.


Άσκηση στο Ζέεφελντ (1) by redplanetgr
 
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα κάνει σαν μικρό παιδί, επειδή εφάρμοσε τέλεια την άσκηση!




 
Στη συνέχεια, o Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες, σε κόκκινους και κίτρινους. Από εννέα παίκτες στην κάθε μία.

Κόκκινοι: Μιραλάς, Μοδέστο, Χαβίτο, Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ριέρα, Γκαλίτσιος, Φουστέρ.

Κίτρινοι: Κατάι, Φέισα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Μαρκάνο, Γκρμπιτς, Τζεμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδης.

Υπήρχαν και τέσσερις μπαλαντέρ, οι οποίοι σχημάτιζαν ένα σταυρό. Και συμμετείχαν με την ομάδα που είχε την μπάλα στην κατοχή της. Οι "μπαλαντέρ", με τα μπλε μπλουζάκια, ήταν οι Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μανιάτης, Νικλητσιώτης.



Στόχος της άσκησης είναι η κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και το πρέσινγκ. Ο Βαλβέρδε φώναζε συνεχώς απλά, θέλοντας οι παίκτες του να δίνουν χωρίς χρονοτριβή την μπάλα και να προσπαθούν να βρουν τον συμπαίκτη τους, που βρισκόταν στην καλύτερη θέση.



Λίγο πιο μετά, άλλαξαν οι τέσσερις μπαλαντέρ, ρόλο που ανέλαβαν οι Τοροσίδης, Ριέρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τζεμπούρ. Ο Νικλητσιώτης πήγε στους κόκκινους και οι Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μανιάτης στους κίτρινους.

Μόνο ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο "Φέτφα" για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό λόγω ενόχλησης στον ορθό μηριαίο.



Εντύπωση, μας προκάλεσε ένας Ολλανδός μικρός φίλαθλος της Φέγενορντ, ο οποίος φορούσε φανέλα της ομάδας του και στην πλάτη είχε το όνομα του Μάρκο Πάντελιτς, αλλά και τον αριθμό 9. Λεπτομέρεια; Ο Πάντελιτς δεν έχει παίξει ποτέ για λογαριασμό της Φέγενορντ.


Μικρός με φανέλα Πάντελιτς by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου