ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Δύο εβδομάδες εκτός ο Φέισα-Βίντεο από την πρωινή

Δύο εβδομάδες εκτός ο Φέισα- Βίντεο από την πρωινή
Στον τομέα της φυσικής κατάστασης δούλεψε αρκετά σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο Λιούμπομιρ Φέισα αναμένεται να είναι έτοιμος σε 15 μέρες περίπου, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης από Δευτέρα. Στον αντίποδα ο Πέταρ Γκριμπς το απόγευμα θα είναι ετοιμοπόλεμος. Μεταδίδει από το Ζέεφελντ ο απεσταλμένος του "Κόκκινου Πλανήτη", Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η αποκατάσταση του τραυματισμού του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος από Δευτέρα αναμένεται να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα σε γκρουπάκι μαζί με τον Πέταρ Γκρμπιτς, ο οποίος το απόγευμα θα τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.


 
Στο άλλο δίδυμο, οι Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ προπονήθηκαν μόνοι τους, καθώς είναι πιο πίσω σε σύγκριση με τους συμπαίκτες τους, στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ελέω της καθυστερημένης τους άφιξης στο Ζέεφελντ.


 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο γιατρός του Ολυμπιακού σε διευκρινιστική του τοποθέτηση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τόνισε πως θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς σε περίπου 15 μέρες. Έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον αριστερό του προσαγωγό με την θεραπεία για την φλεγμονή να κρατάει 4-5 μέρες και το υπόλοιπο διάστημα να έχει να κάνει με την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Από 'κει και πέρα, η πρωινή προπόνηση κράτησε 1 ώρα και 25 λεπτά και τα πρώτα 40 λεπτά περιλάμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους παίκτες να δουλεύουν στην ένταση και την έκρηξη κάνοντας αρκετές ταχύτητες.




 
Στην συνέχεια, έπαιξαν κορόιδο και κατοχή της μπάλας, με τους τερματοφύλακες να προπονούνται μόνοι τους, υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Ράντου.


 
Να σημειώσουμε ότι, την προπόνηση των πρωταθλητών παρακολούθησαν περίπου 15 Έλληνες, ενώ προς τέλος του προγράμματος έκαναν την εμφάνιση τους 5 Ισπανοί ποδηλάτες, οι οποίοι τα είπαν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία με τον Θρύλο.



Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (16/7):

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν, στο ηλιόλουστο σήμερα Ζέεφελντ της Αυστρίας, την προετοιμασία τους με την προπόνηση που έγινε στις 10:00 τοπική ώρα.

Ο Φέισα, που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον μακρό προσαγωγό αριστερά, έχει ήδη ξεκινήσει και θα ακολουθήσει για τις τέσσερις με πέντε πρώτες ημέρες θεραπεία με αντιφλεγμονώδη, προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή. Ακολούθως θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας και το πρόγραμμα του θα συνεχιστεί για περίπου τέσσερις με πέντε ημέρες ακόμα με πρόγραμμα κινητοποίησης, προκειμένου να επανέλθει το σημείο του τραυματισμού του στην πρότερη κατάσταση ελαστικότητας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε πιθανότητα υποτροπής. Ακολούθως θα επανεξεταστεί εκ νέου και θα αρχίσει το πρόγραμμα της σταδιακής του επανένταξης στην ομάδα. Ο χρόνος που περίπου θα χρειαστεί για την επανένταξή του στην ομάδα υπολογίζεται στις 12 με 15 ημέρες, από την ημέρα του τραυματισμού του.

Σταθερά βελτιωμένη είναι η κατάσταση του τραυματισμού του Φετφατζίδη. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε και σήμερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αφού υποβληθεί στα τελικά τεστ ασκήσεων με μπάλα αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ενταχθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Γκρμπιτς, περισσότερο για προληπτικού λόγους καθώς το απόγευμα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου