ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο Σλούκας θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Ο Σλούκας θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας θα παραμείνει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και δεν θα δοθεί δανεικός. Άλλωστε, τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2012, ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία φέτος να αξιοποιηθεί και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.
Τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε μία φημολογία πως ενδέχεται ο Κώστας Σλούκας να δοθεί δανεικός (!) την ερχόμενη σεζόν. Το σενάριο αυτό, όμως, διαψεύδεται κατηγορηματικά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία την επόμενη χρονιά να αξιοποιηθεί ο 21χρονος (15/1/1990) γκαρντ, παίρνοντας περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής.
Άλλωστε, θα χαρακτηριζόταν, τουλάχιστον, ανόητο, από πλευράς Ολυμπιακού, να παραχωρήσει δανεικό τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα κάτω των 22 ετών στην Α1, όπως αναδείχθηκε πριν από λίγες μέρες ο νεαρός πλέι-μέικερ των ερυθρολεύκων. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, πως ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στην πειραϊκή ΚΑΕ, η νέα οικονομική πολιτική -τακτική- της διοίκησης, κάνει λόγο για μείωση του μπάτζετ, έχοντας και σαν στόχο να αξιοποιηθούν περισσότερο οι νεαροί Έλληνες παίκτες του ρόστερ.

Στο RedPlanet.gr, πριν από λίγες μέρες, σας είχαμε γράψει αναλυτικά για την διάθεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό ώστε να αξιοποιηθούν ειδικά οι Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας, οι οποίοι αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το ελληνικό μπάσκετ για τα επόμενα χρόνια. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως το συμβόλαιο του 21χρονου γκαρντ -ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν ως δανεικός στον Άρη την σεζόν που τελείωσε- ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε ίσως θα ήταν καλό οι ερυθρόλευκοι να σπεύσουν νωρίς να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ο ταλαντούχος πλέι-μέικερ να χαθεί, αν η διοίκηση επιλέξει το ρίσκο να συζητήσει μαζί του τον Ιούνη του 2012. Γιατί ίσως τότε να είναι αργά...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου