ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Και ο Μάρκο το... βιολί του! (VIDEOS)

Και ο Μάρκο το... βιολί του! (VIDEOS)

Έναν καθαρόαιμο σκόρερ έχει ο Ολυμπιακός. Και είναι Σέρβος. Δείτε το γκολ του Μάρκο Πάντελιτς στο RedPlanet.gr. Mεταδίδει ο απεσταλμένος Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Ο 33άχρονος επιθετικός πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο Ζέεφελντ, ενώ με την εν γένει παρουσία του στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (14/7) κέρδισε τα μπράβο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Κάνει το σκοράρισμα να φαίνεται απλή υπόθεση. Δεν είναι, όμως. Ο Μάρκο Πάντελιτς συνεχίζει να... πυροβολεί κατά βούληση στις προπονήσεις και υποχρεώνει τον προπονητή του να τον συγχαίρει μπροστά στους συμπαίκτες του.

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (14/7) ο Πάντελιτς πέτυχε ένα ακόμα γκολ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Ο Τοροσίδης σέντραρε και ο Σέρβος με κεφαλιά στην... καρδιά της άμυνας "εκτέλεσε" τον Κοστάνσο.



Το αγωνιστικό στυλ του 33άχρονου ποδοσφαιριστή μπορεί να μην αρέσει ιδιαίτερα στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής ξέρει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την προσπάθεια.

Ο Πάντελιτς έπαιζε το ρόλο του "μπαλαντέρ" στο πρωτότυπο οικογενειακό δίτερμα των τριών ομάδων. Σε μία φάση έβγαλε ωραία την μπάλα από θέση άμυνας και ο Ισπανός κόουτς είπε τρεις φορές "μπράβο Μάρκο".


  Ο διεθνής επιθετικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως το εις βάρος του σκηνικό, που είχε διαμορφωθεί πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ανατρέπεται. Στις προπονήσεις στο Ζέεφελντ τα δίνει όλα και στα οικογενειακά διπλά έχει βάλει διάπλατα τη σφραγίδα του.

Ο Βαλβέρδε μπορεί να μην... τρελαίνεται για τον Μάρκο, αλλά και ο ίδιος ο 47άχρονος προπονητής γνωρίζει πως ο Πάντελιτς είναι ο μοναδικός επιθετικός του Ολυμπιακού, που έχει στο αίμα του γκολ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μετατρέψει σε ουσία την υποψία ευκαιρίας.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου