ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προληπτικά ατομικό ο Φετφατζίδης

Προληπτικά ατομικό ο Φετφατζίδης

Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει, ανάγκασε τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει, προληπτικά, ατομικό πρόγραμμα. Δυνατή η σημερινή προπόνηση για την υπόλοιπη ομάδα. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του RedPlanet.gr, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Δυνατή προπόνηση διάρκειας μιας ώρας και 25 λεπτών περιελάμβανε η 5η ημέρα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που λαμβάνει χώρα στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης


 

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε διάφορες ασκήσεις για την βελτίωση της αντοχής και της έκρηξης των ποδοσφαιριστών με σπριντ και τρέξιμο με ένταση, ενώ στο τέλος ο Ερνέστο Βαλβέρδε χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες παίζοντας σε μικρό αγωνιστικό χώρο μία άσκηση κατοχής και πρέσινγκ.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ένιωσε κάτι μικροενοχλήσεις στον δεξιό μηρό και προτιμήθηκε να μην πιέσει το πόδι του.


 
Το ιατρικό τιμ καθησύχασε τον παίκτη και τους προπονητές διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αντιθέτως φυσιολογικό, καθώς ο "Φέτφα" προέρχεται από πολυήμερη αποχή, λόγω διακοπών. Ο νεαρός χαφ έκανε χαλαρό τρέξιμο και στη συνέχεια θεραπεία, ενώ οι γιατροί θα έχουν στο μυαλό τους την κατάσταση του παίκτη και τις επόμενες ημέρες.

Κατά τα άλλα, την Τετάρτη το πρόγραμμα έχει το πρώτο ρεπό για τους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν ελεύθερο το απόγευμα τους για να χαλαρώσουν και να βγουν έστω για λίγο από την ρουτίνα των προπονήσεων.

Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με πρώτο ραντεβού στις 11 το πρωί και στην συνέχεια στις 19.00.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (13/7):

"Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στην Αυστρία για πέμπτη ημέρα. Σήμερα οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στις 10:00 το πρωί τοπική ώρα στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.


Η προπόνηση ήταν ιδιαίτερα δυνατή και περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και κατοχής της μπάλας. Ο Φετφατζίδης που ένιωσε μια ενόχληση στον τένοντα της αντεστραμμένης κεφαλής του ορθού μηριαίου δεξιά, ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί και αύριο, όμως αναμένεται να μπει σιγά, σιγά στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του, προκειμένου να προστατευτεί.

Το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι δεν θα κάνουν προπόνηση, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με προπόνηση πρωί (10:00) και απόγευμα (18:00)".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου