ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μείωση στα λεφτά, όχι στη ποιότητα

Μείωση στα λεφτά, όχι στη ποιότητα

15 Ιουλίου, 2011 
Γιατί στον Ολυμπιακό απορρίπτουν παίκτες σαν τον Φίσερ, τον Τζάαμπερ και τον Χάινς.
Είναι δεδομένο πως το μπάτζετ του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο, αλλά στόχος των αδελφών Αγγελόπουλων και του προπονητικού επιτελείου είναι να μειωθούν τα χρήματα που θα δαπανηθούν, αλλά όχι η ποιότητα.
ΧΑΙΝΣΓι' αυτό το λόγο παίκτες που προτείνονται αυτή τη στιγμή με σχετικά καλή φήμη στη πιάτσα απορρίπτονται. Πολύ απλά γιατί ο Ολυμπιακός θέλει παίκτες πρώτου επιπέδου. Αν θα τους αποκτήσει με τα λεφτά που θέλει να ξοδέψει είναι άλλου παππά ευαγγέλιο, αλλά σίγουρα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να τα καταφέρει.
Ο Ντορ Φίσερ ήταν ο αναπληρωματικός σέντερ της Ρεάλ και προέρχεται από μια κακή σεζόν. Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δε, ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Στο ΣΕΦ είχε 4 πόντους σε 25 λεπτά συμμετοχής, στη Μαδρίτη είχε 5 πόντους σε 14 λεπτά. Πως, λοιπόν, αυτό τον παίκτη θα τον κάνει βασικό του σέντερ ο Ίβκοβιτς;
Πάμε στον Τζάαμπερ. Η Αρμάνι Μιλάνο τον άφησε ελεύθερο για να πάρει τον Ομάρ Κουκ της Βαλένθια. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κουκ είχε προταθεί στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν είχαν ασχοληθεί με τη περίπτωση του. Ο Τζάαμπερ κρίθηκε από την Αρμάνι χειρότερος από τον Κουκ, κάτι που έβαλε σε προβληματισμό τους Πειραιώτες για το αν πρέπει να ασχοληθούν μαζί του. Στη παρούσα φάση, λοιπόν, δεν έχει γίνει προσέγγιση προς την πλευρά του.
Για τον Χάινς τα έχουμε ξαναγράψει. Με σέντερ κάτω από τα δύο μέτρα, δεν μπορείς να πας πουθενά. Εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός διώξει και τον Μπατίστ. Μέχρι να γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός πρέπει να αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές εφ' όσον θέλει να πάρει τα πρωτεία στην Ελλάδα. 

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου