ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Οι εθελοντές και ο Παπανικολάου στη Μαρίνα Ζέας

Οι εθελοντές και ο Παπανικολάου στη Μαρίνα Ζέας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να ευχαριστήσει τους εθελοντές της για την προσφορά τους στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, παραδίδοντας τους ένα τιμητικό δίπλωμα σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της διοίκησης στον Πειραιά. Το "παρών" έδωσε και ο Κώστας Παπανικολάου.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Εθελοντές της ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στα γραφεία της διοίκησης των ερυθρολεύκων, στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, στην περιοχή της Μαρίνας Ζέας, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) οι Εθελοντές της ομάδας για να ανταλλάξουν απόψεις και να μιλήσουν με τον Κώστα Παπανικολάου για τη σεζόν που τελείωσε αλλά και γι’ αυτή που έρχεται.
Σ’ όλους τους Εθελοντές της ΚΑΕ Ολυμπιακός που για ακόμα μια σεζόν έδωσαν και τη ψυχή τους για να βοηθήσουν την ομάδα των ερυθρολεύκων, απονεμήθηκε τιμητικό δίπλωμα από τον διεθνή φόργουορντ των Πειραιωτών, Κώστα Παπανικολάου.

Η διοίκηση έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την προσφορά των εθελοντών στο ΣΕΦ, τους ευχαρίστησαν θερμά για την βοήθεια τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου