ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

«Παρακαλάνε» για να φτάσουν το… τάλιρο!



 16.07.2011
Απογοητευτική είναι η κίνηση των διαρκείας στον Παναθηναϊκό, καθώς σε σχέση με πέρυσι ανανεώνουν 1 στους 10! Η ΠΑΕ άρχισε να στέλνει μηνύματα στα κινητά για να… μαζέψει κόσμο.

«Παρακαλάνε» για να φτάσουν το… τάλιρο!
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις στην ομάδα, από το διοικητικό «μπάχαλο» και την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την κίνηση ή καλύτερα την στασιμότητα που υπάρχει στα διαρκείας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν διατεθεί από το «τριφύλλι» μόλις 3.519 κάρτες…
Νούμερο απογοητευτικό, αν θυμηθούμε πως πέρυσι οι «πράσινοι» είχαν ξεπεράσει το φράγμα των 30.000. Και το αναφέρουμε αυτό, καθώς μέχρι τις 20 Ιουλίου, σήμερα έχουμε 15, είναι η ημερομηνία που οι παλιοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν το διαρκείας τους με μία σημαντική έκπτωση. Με πρόχειρους υπολογισμούς δηλαδή, μόλις 1/10 φίλους του Παναθηναϊκού, που είχε πέρυσι διαρκείας, θέλει να βρίσκεται και φέτος στο γήπεδο για να βλέπει την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Η εξέλιξη αυτή έχει προβληματίσει πάρα πολύ την διοίκηση, καθώς οι «πράσινοι» περιμένουν με αγωνία τα χρήματα από τα διαρκείας, αφού οι μέτοχοι δεν φαίνεται να… συγκινούνται για να βάλουν κάτι στο ταμείο. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να «σπρώξουν» τον κόσμο να ανανεώσει, τις τελευταίες ημέρες στέλνουν στους περσινούς κατόχους το εξής μήνυμα: «Στήριξε την ομάδα. Ανανέωση την Κ. Διαρκείας σου μέχρι τις 20/7, εξασφάλισε την ίδια θέση και κέρδισε έκπτωση από 10% έως 30% στο www.paotickets.gr.»
Δεν ξέρουμε αν μετά τα… παρακάλια της διοίκησης, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» θα πάνε να αγοράσουν διαρκείας, ωστόσο όποιοι το επιθυμούν, έχουν ακόμα χρόνο. Στις 22 Ιουλίου η διαδικασία θα «ανοίξει» και για τις νέες αγορές, ενώ η διάθεση Καρτών Διαρκείας θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου