ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Δεν έγιναν επεισόδια»

«Δεν έγιναν επεισόδια»

12/07/2011
Τρανή απόδειξη σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που ζουν στον Ολυμπιακό αλλά και στον πόλεμο λάσπης προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κόρινθος που αναφέρεται στο παιχνίδι με τη Παναχαϊκή.

Απολαύστε την:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το παιχνίδι που έγινε στις 13/03/2011 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (σχετικά με τα λεγόμενα για την μεταφορά των οργανωμένων οπαδών της ΘΥΡΑΣ 7 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και την ύπαρξη δηλωμένων μπράβων στο Φ.Α. από πλευράς Κορίνθου, για προπηλακισμούς, ύβρεις και επεισόδια εις βάρος του κ. Κούγια) ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά και επικαλούμεθα και τη μαρτυρία του Φ.Α., ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έγινε παρουσία 3.000 θεατών και κρινόταν η άνοδος, κανένα επεισόδιο δεν έγινε.

Ήταν μια γιορτή για το ποδόσφαιρο από πλευράς Κορίνθου, ενώ η μοναδική παρουσία οργανωμένων ήταν οι φίλαθλοι της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα από την αστυνομία. Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται, απέχει πολύ από την πραγματικότητα».
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου