ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κεφάλι με 3άρα η Μάντσεστερ (video)

Κεφάλι με 3άρα η Μάντσεστερ (video)

23/08/2011

Σε μια αναμέτρηση όπου Γκιγκς και Φρίντελ έγραψαν ιστορία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Τότεναμ στο ματς που ολοκλήρωσε τη 2η αγωνιστική της Premier League και βρίσκεται από νωρίς επικεφαλής.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο. Ετσι, συνεχίστηκε η απίστευτη παράδοση εναντίον των "Πετεινών", με την Μάντσεστερ να πετυχαίνει την 20ή νίκη της στις τελευταίες 25 αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, ενώ τα υπόλοιπα πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.


Η σημερινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για τον Ράιαν Γκιγκς, που αγωνίστηκε για 614η φορά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ετσι, έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αγγλίας με τον ίδιο σύλλογο, ξεπερνώντας τον Στιβ Πέριμαν της Τότεναμ (613, από το 1969 έως το 1982). Παράλληλα, ο 40χρονος πορτιέρε των «πετεινών», Μπραντ Φρίντελ αγωνίστηκε σήμερα για 276η διαδοχική φορά σε ματς του αγγλικού πρωταθληματος και πέρασε κι αυτός στο πάνθεον.

Ο Γουέλμπεκ ήταν αυτός που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στο 61ο λεπτό, ενώ στο 76' Άντερσον και Γουέλμπεκ συνεργάστηκαν άψογα κάνοντας το ένα-δύο και ο τελευταίος με εξαιρετικό τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Βραζιλιάνο που πλάσαρε και έκανε το 2-0. Στο 78’, ο Ντεφό είχε δοκάρι, αλλά στο 86’ ο Ρούνεϊ έκανε το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο πρώτο ντέρμπι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η περσινή πρωταθλήτρια ισοβαθμεί στην κορυφή με τη συμπολίτισσα Σίτι και την Γουλβς.

Το μαγικό γκολ του Άντερσον

/www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου