ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Μπορεί να μείνω ελεύθερος»

«Μπορεί να μείνω ελεύθερος»

22/08/2011
Ο μάνατζερ του Ρόμενταλ έρχεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό το θέμα του Δανού. Από τη μεριά του ο εξτρέμ του Θρύλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τον ενδιαφέρον της Μπρόντμπι αλλά και για το θέμα του συμβολαίου του.

«Μου είπαν αν η Δανία είναι μια δυνατότητα για μένα και γω έχω επιβεβαιώσει πως είναι. Στη συνέχεια με ρώτησαν για τη Μπρόντμπι και επειδή είναι κλαμπ της Δανίας είπα πως αποτελεί πιθανότητα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι ανοιχτός σε όλα. Δεν έχω την πολυτέλεια που να μπορώ να διαλέξω και επομένως πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στα κλαμπ που ενδιαφέρονται για μένα. Ξέρω γι' αυτά που γράφονται στη Δανία για τη Μπρόντμπι, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είπα στον ατζέντη μου πως θέλω να με ενημερώσει μόνο αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό και το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρούμε μια λύση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, μπορεί να μείνω ελεύθερος. Όλα θα ήταν πιο εύκολα για ένα ενδιαφερόμενο κλαμπ που θα ήθελε να διαπραγματευτεί, αλλά αυτό ακόμα δεν ισχύει.. Υπάρχει λίγος χρόνος για να βρω ομάδα, αλλά ξέρω πως αν ένα κλαμπ θέλει αρκετά έναν παίκτη τότε όλα μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα».

Για τις προτάσεις που έχει:
«Θέλω ένα κλαμπ που να μου προσφέρει ευκαιρίες, αλλά και μια πόλη όπου να μπορεί να ζήσει η οικογένειά μου. Ισπανία, Δανία, Γερμανία ή κάπου αλλού. Είμαι ήρεμος και περιμένω συγκεκριμένες προσφορές που μπορούν να έρθουν»'


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου